Tuesday, October 10, 2017

# PARENTING # QISYA AZZAHRA

BAYI MERAGAM NAK TUMBUH GIGI

Assalamualaikum...

Lamanya blog Kak Fiza bersawang...huhu. Keadaan memaksa untuk sesuatu yang lebih penting. 

3 minggu berhadapan dengan dak Qisya yang langsung tak nak makan. Hanya susu ibu semata2. Kita pun dah penat asyik mengempeng je kejanya...😂😂. Sebelum tu, Abang Ngah kena campak. Kuarantin la kejap takut berjangkit. Alhamdulillah kuat jugak antibodi anak dara ni. Belum ada tanda2 berjangkit pun lagi..



Walaupun 3minggu Qisya tak nak makan, berat dia masa check up 15bln baru Alhamdulillah. Belum jatuh border kuning la. 

Rupanya nak tumbuh gigi. Gigi atas dah nak naik yang ke 3 dan ke 4. Yang bawah naik yang ke 3. Dannn..baru 3hari ni selera dia bagai di pam2. Pantang nampak pegang something mesti dia menjerit nak nak...haha

Ni lah pengalaman akak yang pertama anak meragam nak tumbuh gigi. Abang long dengan Angah dulu relax jer. Tau2 tengok ada gigi. Setiap perkembangan anak ni tak sama kan.

Korang ada pengalaman anak meragam tumbuh gigi? Meh la sharing dengan akak ni...😊😊


No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me