Tuesday, August 8, 2017

# Kalsium # Ostematrix

TIADA LAGI KAKI KEJANG SEMASA HAMIL

Assalamualaikum..

Anak-anak dah tidur..mata belum nak lelap so masa untuk menulis. Petang tadi dapat call customer yang bertanyakan pasal Set Bersalin Shaklee. Dari A to Z la akak story..then lastly dia say thanks. Katanya dia dah beli full set tapi tak tau khasiat setiap satunya dan cara makannya.

Ok..sebagai insan yang dilahirkan banyak sifat sabar..kita sabar je lah yer. Beli dengan orang lain tapi carinya orang lain untuk penerangan. Semoga murah rezeki akak lepas ni. Amin

Ada ke yang dah cuba Set Bersalin /Berpantang Shaklee ni? Manfaatnya ada akak kongsikan pada entry sebelum ini. Apa yang akak boleh kongsikan memang tersangat best guna set ni.

Bukan promot sebab akak jual tapi memang betul. Kita kongsi apa yang kita rasa.

Hero ada 2orang kat rumah ni. Sorang 7 tahun dan sorang lagi 6 tahun. Bayangkan lasaknya macam mana. Suami pulak jauh..jarang-jarang sekali balik. 100% akak handle sorang-sorang.



Kalau sebelum ni..malam tiba je mesti kaki cramp tapi Alhamdulillah Ostematrix penyelamat akak. Langsung tiada cramp. Memang berbaloi sangat amalkan Ostematrix shaklee ni. Bila suami balik je siap tanya tak nak urut kaki ke? Haha. Pengalaman 2 anak sebelum ni memang dia ingat. 

Sebab itu pentingnya Kalsium sepanjang kehamilan kita. Apa yang kita makan, semuanya diserap oleh baby dan kalsium juga. Itu yang kadang2 ada yang sakit gigi kan.

Tak perlu lagi korang nak beli susu tin ke...susu HL ke. Makan je Ostematrix ni 4tab setiap hari. Memang bertenaga. Kak fiza juga pernah kongsikan tips atasi kaki kejang pada entry yang lepas.

Nak tau lagi pasal Ostematrix best ni? Boleh klik story Kak Fiza sebelum ni. Banyak sangat.




Nak terus beli pun boleh. Wsap je Kak Fiza 012 4513311 atau beli sendiri dengan klik link di bawah yer.




Happy shopping yer..muahhhh

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me