Saturday, August 5, 2017

# Minyak Ikan # Omega Guard

PROMOSI MINYAK IKAN TERBAIK UNTUK ANDA

Assalamualaikum...

Semalam Kak fiza dah bagi tips bagaimana nak pilih minyak ikan terbaik. Jadi, hari ni nak share dengan sahabat semua promosi bulan ini dari Shaklee.


Dengan pembelian 5 botol minyak ikan Omega Guard Shaklee ni, boleh dapat e-Voucher RM60. Jimat sangat kan?


Tapi, kena join ahli dulu la sebab e-Voucher ni hanya untuk ahli berdaftar. Join ahli dan dapat beli dengan harga ahli. Pastu dapat Voucher plak tu.

Nak join ahli sekarang? Meh wsap Kak Fiza 012 4513311. 

Nanti kita daftarkan ahli dan boleh terus beli vitamin. Untung2 boleh dapat lagi banyak manfaat keahlian.

Nak terus beli je pun boleh. Terus klik link ni untuk pembelian terus dengan shaklee.

Happy shopping yer..muahhhh

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me