Wednesday, August 2, 2017

# Ahli Shaklee # KEAHLIAN

JOIN AHLI DAPAT VITAMIN C MURAH

Assalamualaikum...

Lamanya blog Kak fiza bersawang..hihi. Ada kesempatan hari ni, jadi nak update promosi shaklee untuk bulan ni pada sahabat semua.

Bulan ni ada promosi best sangat dari shaklee untuk mereka yang minat nak join ahli tu.


Tengok poster pun dah macam best kan.? Memang best la korang. Kak fiza yang dah ahli pun tak dapat beli dengan harga RM63.60. Murah sungguh dari harga ahli ni...😂😂😂

Aoa yang korang perlu buat?
1. Sign up ahli rm69.50
2. Buat belian produk shaklee 100uv (kira-kira RM500+)

Jadi, korang dapat beli sebotol Vitamin C (180tabs) hanya dengan harga RM63.60.

Atau korang nak shaker je pun boleh. Cantik tau shaker pink tu..gojes sangat color dia dengan harga RM19.06 sahaja.

Tapi, kak fiza suggest..korang beli la kedua2nya. Tak rugi pun sebab masih jimat tau..

Apa istimewanya join ahli shaklee ni? Haa korang leh tengok dekat entry Keahlian Kak fiza yang lepas2.

Teruja tak dengan promosi keahluan bulan ni? Best sangat kan. Jadi, cepat-cepat hubungi Kak Fiza 012 4513311 untuk keterangan lanjut.

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me