Tuesday, June 6, 2017

SUPLEMEN SHAKLEE BERBEZA BERBANDING JENAMA LAIN DIPASARAN

2:32 PM 0 Comments
Assalamualaikum..

Lately ni kuasa Viral adalah segalanya. Pantang ada salah sikit, mesti beribu-ribu dapat share dan viral. Terpanggil nak tulis entry ni since ramai sangat yang was was dengan Shaklee. Nak kata ramai pun, sale kami tetap macam biasa tapi entah la kan...hehe

Seperti tajuk di atas, jadi apa yang membuatkan Suplemen Shaklee ni berbeza? Banyakkan jenama suplemen dipasaran dan why akak setia dengan 
shaklee?


Tepat dengan slogan shaklee sendiri iaitu:
Di Shaklee, Kami menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang..Dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja



1. SEMUA PRODUK BERPANDUKAN SAINS
Sekali lagi ditekankan, semua produk Shaklee berpandukan sains dan bukan mitos kosong bagi penghasilan produk yang selamat untuk manusia dan planet bumi. Produk yang telah terbukti didunia sebenar dan bukannya di dalam makmal semata-mata.

Again! Bukan produk belakang rumah..bukan produk yang mana satu kilang keluarkan then letak logo shaklee. BUKAN!!

Produk shaklee adalah disokong dengan jaminan yang sangat kukuh dan siap jaminan tentang standard dan kualitinya.


2. UJIAN KLINIKAL DAN KUALITI/ KEBERKESAN PRODUK
Melabur lebih daripada US$250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikkan dan pembangunan. 
Lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun. Semuanya untuk memastikan produk shaklee sentiasa selamat.

Dan ramuan botani terbaru shaklee adalah disaring sebanyak 350 sisa perosak serangga. Begitu teliti ujian dan saringan yang dijalankan shaklee sebelum diluluskan.

Lebih daripada 250 ujian racun serangga dilakukan dan ianya sudah melebihi standard/syarat UNITED STATES PHARMACOPEIA (USP). Demi menjamin produk shaklee adalah selamat, penghasilannya ditapis dengan pelbagai lagi bahan cemar termasuk logam berat, sisa pelarut, kesan radiasi
dan pencemaran mikrobiologi. Banyak kerja dan sangat rumit tapi berbaloi kan..

3. LANDMARK STUDY

Yang penting! Produk Shaklee juga disokong oleh Sains dan jutaan pengguna dan dibuktikan dengan Landmark study.

Di dalam Kajian Penanda Aras bagi pengambilan makanan tambahan untuk jangka masa yang lama, Para Penyelidik dari university of California Berkeley menunjukkan bahawa mereka yang menggunakan supplement Shaklee memiliki taraf kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang  langsung tidak mengamalkan pengambilan supplement.

Lagi info mengenai Landmark Study untuk tatapan bersama.


4. BERKESAN, SELAMAT DAN MESRA ALAM
Semestinya ianya selamat dan berkesan. Kami sangat yakin anda akan merasai perbezaan Shaklee. Kami juga menawarkan jaminan pulangan wang 100 peratus.

Mudahkan? Perbezaan shaklee yang tiada pada jenama lain. Apa kata layan Video dibawah untuk lebih penjelasan.



Masih lagi ragu dengan Shaklee? Suplemen tak selamat? Bayangkan dah lebih 100tahun dipasaran dan wujud lebih 30tahun dibumi Malaysia.

Suplemen dah jadi keperluan dan penting untuk kita dan paling penting adalah kita bijak memilih. 

"Back to nature"
Always SAFE, Always WORKS and Always GREEN..

Afriza Abu Hasan
012 4513311
SID Sungai Petani, Kedah dan
Seluruh Malaysia

Thursday, June 1, 2017

BENGKAK SURUT DENGAN OMEGA GUARD

4:45 PM 0 Comments
::Kisah Hadif dan Omega Guard::

Hensem boy ibu, masa minggu ujian awal tahun hari tu jatuh basikal habis bengkak pipi..ntah macam mana la dia kayuh badikal tu sampai jatuh longkang..


Pegi klinik..klinik soh pi hospital dan xray..balik rumah doc bekalkan ubat untuk surut bengkak..tapi dia makan sekali je..dia tak nak makan tak sedap katanya..

Jadi, ibu bagi dia Omega Guard. Up kan dos omega tu. Kalau biasa untuk kanak2 dia ambil sehari sebiji jer..tapi ibu paksa dia makan 2x sehari. Lagi 2 hari dah nak pi sekolah..takkan dengan muka bengkak kan...😃

Alhamdulillah...masuk hari ke2 dah surut bengkaknya. Memang salah satu fungsi Omega ni ialah mengurangkan keradangan dan inflamasi..jadi sangat sesuai untuk pulihkan bengkak dipipi tu..

Sian dia..biasalah kan..anak jantan!..😉


POPULAR POSTS

Follow Me