Thursday, March 16, 2017

# My Family # QISYA AZZAHRA

RAGAM ANAK DARA QISYA AZZAHRA

Assalamuakaikum...

Lamanya ibu tak story pasal anak2 kan. Mesti rakan blogger ibu bosan asyik entry pasal shaklee jer. 😃
Sebenarnya mood nak taip entry ni datang dan pergi. Kadang sampai tak tau nak story apa.



Terbaru..kisah anak dara ibu ni la. 9 bulan dah pun. Akal pun dah macam2 dah. Tapi biasa lah anak2 ibu semuanya lambat berjalan. Qisya ni pun belum boleh merangkak. Eksen angkat badan dah 3bulan lebih dah tapi asyik nak memanjat je. Panjat dekat orang la..tempat lain tak berani dia..hihi


Alhamdulillah, semua anak2 ibu sihat. Along dan Angah pun pandai jaga adik. Along dok request nak balik kampung. Tak sabar nak jumpa kawan kat rumah tok wan. Dah siap kira berapa hari dia cuti sekolah..

☺☺☺☺

Kak fiza
11.40pm

4 comments:

Yaya Abd Aris said...

Sama la nama ank kita kak..qisya.. =) takpe..lepas ni jalan la tu.. Hihi..

AMIIZAA said...

comelnya diaaaa:)

fiza hasan said...

Tu la..lambat sangat anak dara ni

fiza hasan said...

Tq acik mieja

POPULAR POSTS

Follow Me