Friday, February 24, 2017

CARA MENGATASI MASALAH BUAH PINGGANG BOCOR

9:23 PM 0 Comments
Assalamualaikum semua..

Hari ni nak kongsi satu lagi kisah mengenai Buah Pinggang Bocor ni. Sebelum ini pun kak fiza pernah up testimoni En. Muhammad Rosdi mengenai kisah yang sama juga.


Sedikit info untuk kita kenali apakah tanda-tanda Anda Mengalami Buah Pinggang Bocor termasuklah:
  • Bengkak (edema) terutamanya di sekitar mata dan di pergelangan kaki anda.
  • Air kencing berbuih, ini kebiasaanya disebabkan oleh protein yang berlebihan dalam air kencing anda.
  • Penambahan berat badan, ini adalah akibat daripada pengumpulan cecair berlebihan.

Kenapa Vivix?
Sebab Vivix kaya dengan Resveratrol. Resveratrol ni sangat tinggi antioksidan tau, hebatnya resveratrol ni sehingga ia berupaya meneutralkan radikal bebas dalam badan kita.

Selain tu, ia juga mampu untuk merencatkan gen kanser, melawan jangkitan kulat, radiasi ultraungu, tekanan dan kecederaan.

Untuk pengetahuan anda,

Vivix 10 kali lebih hebat dan kuat daripada Resveratrol. Berbanding Resveratrol sahaja, ini kerana Vivix mengandungi Resveratrol dan Polifenol yang akan bertindak dengan lebih berkesan lagi.

Jadi, anda tak perlu ragu lagi. Nak rasakan hevatnya VIVIX boleh la hubungi akak yer..

012 4513311

Wednesday, February 22, 2017

6 KEISTIMEWAAN ESP SHAKLEE BERBANDING SOYA YANG LAIN

9:03 AM 0 Comments
 SEBAB PENTING ANDA PATUT PILIH ESP SHAKLEE

ESP Shaklee ni bukan sebarangan SOYA yer. BUKAN semata-mata SOYA yang macam kat pasaran tu. Ramai penggemar ESP ni..HOT SELLING lagi lagi kalau ada Promo!



Kenapa lain dari SOYA lain di pasaran?

1. Hidangan Lengkap
ESP sememangnya hidangan lengkap. Setiap hidangan memberikan 14gm protein.
✅berkualiti tinggi yang semulajadi
✅rendah lemak,
✅laktosa semulajadi dan
✅tanpa kolestrol.
Sangat2 berbeza dengan jenama lain yang biasanya haya menyediakan sebanyak 8gm atau 6gm sahaja hidangan protein.

Haaa..itu satu sebab ESP berbeza dengan SOYA lain dipasaran. Ada lain lagi sebab yang penting!

2. Sumber soya non-GMO
ESP adalah sumber soya yang tidak diubah suai secara genetik (non GMO). ESP Shaklee juga merupakan protein soya yang dihasilkan di bawah program pemeliharaan Identiti (IPP). Ini bermaksud sumber kacang soya ini dipantau dan dikawal dengan ketat dari proses penanaman sehingga pemprosesan.

Justeru ESP Shaklee diperbuat daripada bahan organik tanpa hormon tambahan lain. Adalah terlalu sukar untuk mendapatkan kacang soya non GMO pada zaman ini. Hampir 90% kacang soya yang di pasarkan di dunia sebenarnya telah diubah suai atau merupakan GMO.

Nak beli SOYA sila check label dulu. Pastikan soya NON GMO yg jadi pilihan tau!

3. Mengandungi 9 Asid Amino
ESP lengkap dengan 9 jenis asid amino perlu yang badan anda tidak hasilkan. Jadi pada yang amalkan ESP badan anda akan mendapat protein yang lengkap.

Jika badan tidak mempunyai asid amino yang lengkap, badan anda masih boleh membuat sel-sel baru, tetapi rambut anda mungkin kering, bercabang, manakala kulit anda adalah kulit yang kusam, bermasalah dll.

Haa..sebab tu pengamal ESP kulit muka diorg putih bersih jer..ermmmm xleh jadi ni. Byk jual je..nk kena amalkan juga lah..πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

4. Kacang Soya Dibasuh Dengan Air
Proses pembuatan ESP salah satunya adalah menggunakan air untuk membasuh kacang soya bagi mengekalkan keaslian isoflavones seperti genistein dan daidzen.

Kebanyakan jenama lain menggunakan alkohol untuk membasuh kacang soya. Menggunakan air dapat mengekalkan isoflavones serta dapat mengekalkan kehalalan produk.

5. Indeks Glisemik Rendah
ESP mempunyai GI rendah yang memberi tenaga tanpa meningkatkan gula dalam darah. Ini bermaksud ESP dapat memberikan tenaga, anda dapat nutrisi tetapi tidak meningkatkan gula dalam darah.

Contohnya seperti Nasi yg akan memberikan rasa kenyang, pada masa yang sama nasi akan meningkatkan gula dalam darah. Anda juga akan rasa lapar pada satu tahap.

ESP Shaklee sebaliknya memberikan tenaga secara konsisten tanpa meningkatkan gula dalam darah jadi mengurangkan risiko penyakit Diabetes.

6. Penarafan PDCAAS pada kedudukan tertinggi



Shaklee ESP mempunyai PDCAAS (skor penghadaman protein kepada asid amino) skor pada 1.0. Kedudukan ini adalah kedudukan tertinggi yang sama dengan protein haiwan seperti telur dan susu.

Skor ini adalah salah satu cara untuk mengukur kualiti protein dan manfaat yang diberikan sama dengan protein sumber haiwan. Tidak semua protein tumbuhan dapat memberikan 9 jenis amino asid, sebaliknya protein soya boleh. Dan kemampuan manusia meleraikan protein kepada 9 jenis amino asid, sebab itulah ESP mendapat skor tertinggi ini.

Jenama lain mempunyai skor seperti 0.3, o.5. Skor ini bermaksud amino asid dalam badan merosot, tetapi tidak bagi ESP Shaklee.

l

Jadual nilai PDCAAS pelbagai sumber protein.

Jadi..kenapa nak ragu2 lagi. Sememangnya ESP Shaklee adalah sumber protein segera yg terbaik dan memenuhi keperluan tubuh kita.

Hubungi kak fiza untuk keterangan lanjut 012 4513311

Friday, February 17, 2017

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

9:58 AM 0 Comments
Assalamualaikum..

Hari ni tergerak hati nak tulis mengenai kelebihan yang kami sebagai SID dapat sepanjang menjadi ahli. Best tau sebab banyak yang ekslusifnya bila menjadi ahli.



Macam mana nak jadi ahli?
Mudah sangat. Modal serendah RM79 untuk keahlian seumur hidup dan renewal setiap tahun RM30 diberi dalam bentuk Voucher yang boleh diguna semula. Best kan..

Keahlian FREE pun ada tau tapi ada terma dan syaratnya. Dengan setiap pembelian lebih kurang RM700 atau 200UV, automatik free ahli. Mudah nak kira, beli 2 botol VIVIX dah layak dapat keahlian free.

Kenapa perlu jadi ahli?
1. Dapat beli produk pada HARGA AHLI (15-25% less than retail price). Bila ada promosi khas untuk ahli, harga akan jadi jauh lebih murah sehingga 40% less.

2. Dapat CASH BONUS hasil pembelian setiap bulan bermula dari 5% hingga 21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau. Lagi banyak UV terkumpul lagi banyak bonus boleh dapat.

Saya tak nak jadi ahli la sebab tak pandai Bisnes!
Jadi ahli TAK WAJIB pun buat bisnes. Ramai je join ahli sebab nak makan sendiri sambil kumpul point. Alahhhh..macam korang join membership SOGO, PARKSON & etc tu la. Ada hari members day jugak kan. Begitu jugak shaklee..haa time promo tersenyum simpul semua ahli.

Wajib ke buat belian setiap bulan?
Tiada pembelian minima yang wajib pun. Tapi jangan la harapkan bonus bila tak buat belian yer..hihi

Dah makan sendiri, tiba-tiba nak join bisnes?
Boleh sangat. Dialu2 kan menyertai keluarga besar kami (GMF) untuk sama2 menempa kejayaan.

Kenapa Bisness Shaklee?

1. CASH BONUS

2. Selain CASH BONUS setiap bulan dari 5% sehingga 21%..pada leader shaklee juga layak dapat CAR BONUS dan INSENTIF TRIP PERCUMA dari Shaklee. Best sangat.

3. Dapat BELAJAR BISNES Shaklee (online & offline) dengan bantuan MENTOR. Group Business Leader kami telah berjaya melahirkan ramai usahawan Shaklee.

4. Dapat join EXCLUSIVE SPECIAL GROUP di FACEBOOK dan TELEGRAM untuk info produk, konsultasi, testimoni dan tips daripada leader kami sendiri sebagai CERTIFIED SHAKLEE PRODUCT TRAINER!

Banyaknya nak story. Cukup dulu sampai sini. Ada yang berminat nak join Shaklee dengan kak Fiza? Boleh wsap/call/sms 012 4513311

Wednesday, February 15, 2017

BEZA ANTARA ESP DAN COLLAGEN POWDER

10:09 AM 0 Comments
Collagen - ESP. Kedua2 nya adalah protein jugak. Apa bezanya?


ESP ni minuman protein yang membantu perbaiki kerosakan dan membentuk sel baru tapi..

Collagen fokus pada pembentukan kolagen dalam badan kita. Collagen merupakan salah satu jaringan protein yang penting di dalam tubuh badan kita. 

Collagen shaklee sangat berbeza dengan produk dipasaran, ini kerana ia diperbuat dari molekul yang sangat ringan iaitu 1,000 dalton dan acid amino sangat tinggi iaitu sehingga 3000!!!

Collagen lain dipasaran, jisim molekul lebih dari 3000 dalton, dan acid amino pula sedikit, hanya 20-30 sahaja! (mengambil jangka masa yang lama untuk berkesan)

Shaklee collagen powder lebih cepat berkesan sebab mempunyai nilai molekul yang sangat rendah, maka sangat mudah meresap didalam badan dan juga usus kita. Jadi ia sangat membantu meningkatkan sintesis collagen pada lapisan dermis kulit kita dengan berkesan.

Shaklee collagen powder mempunyai sel kepaduan yg sangat tinggi, ia mempunyai kapasiti untuk mengekalkan kelembapan kulit kita.

ESP pula merupakan sumber protein lengkap dengan penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin, 4 sumber mineral dan ia merupakan faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul. 

Kedua-duanya ESP dan COLLAGEN mengandungi asid amino dan asid amino yang dihasilkan oleh badan ni akan terjejas bila kita mencecah umur 25tahun. Penting untuk lengkapkan keperluan asid amino supaya fungsi badan tidak terjejas. 

Jadi, Collagen dan Esp membantu mengekalkan kandungan kolagen dalam badan dan memenuhi keperluan asid amino yang lengkap sekaligus memberikan kita kesihatan yang berpanjangan. Bonus kulit cantik plak tu. Nak Collagen? Nak ESP (best seller) yang selalu out of stock ni? Hubungi akak tau!

012 4513311

➡➡ Lagi mengenai ESP dan COLLAGEN.

Tuesday, February 14, 2017

VITAMIN UNTUK MENINGKATKAN TENAGA

8:35 AM 0 Comments
Assalamualaikum..

Kagum sangat dengan ibu bapa yang bekerja siang malam terutama ibu la kan. Balik kerja nak urus anak lagi. Akak yang dok rumah seharian pun penatnya bukan main lagi. Ada yang balik kerja terus amik anak kat taska/pengasuh..balik rumah dah nk masak pukak. Letih dan mencabar..memang akak respect dengan ibu2 berkerjaya macam ni.

Hari ni..nak kongsikan produk yangvakak amalkan untuk tenaga dan tentunya untuk semua orang mencuba. InshaAllah ia mampu mengatasi keletihan dan meningkat kembali tenaga.



Ada yang selalu travel dan outstation?..ni haaa akak kongsikan apa yang Pn Lyna ni buat utk hilangkan keletihan dan bertenaga walaupun balik dr travel. Puan Lyna ni memang kaki travel tau. Balik travel terus sambung travel lagi..


Kenapa badan kita selalu lemah, lesu dan tidak bertenaga?

Kadang2..kita kurang bersedia untuk melakukan sesuatu pekerjaan. Ini menyebabkan badan kita lesu. Apabila kekurang nutrien dan mineral penting atau diet tak betul..badan kita jadi lemah dan tak bermaya. Ini lah akhirnya menyebakan kita kurang bertenaga.

Bagaimana nak tingkatkan tenaga?
Akak ada beberapa tips untuk diamalkan sekaligus meningkatkan tenaga tambahan untuk semua wanita anda di luar sana. Ini boleh membantu memulihkan tahap tenaga anda kembali normal.




Magnesium
Magnesium membantu mengekalkan badan yang aktif dan memastikan fungsi normal otot . Ia mengekalkan tulang dan sistem imun yang kuat dan sihat, dan membantu mengekalkan dan mengawal tahap gula dalam darah yang sihat. Ostemtarix adalah vitamin tambahan yang disyorkan.

Vitamin B
Vitamin B12 adalah vitamin yang menghalang penyakit jantung dan membantu dalam sintesis DNA. Ia juga adalah penting untuk penghasilan dan kesihatan sel-sel darah anda. Vitamin tambahan yang disyorkan adalah Bcomplex yg lengkap kombinasi dengan asid folik dan B12.

Vitamin D dan Kalsium
Penting untuk memastikan tahap Vitamin D dan kalsium yang betul di dalam badan untuk tulang yang sihat dan kuat. Wanita boleh mengambil Ostematrix yang lengkap dengan kalsium, magnesium dan vitamin D untuk penyerapan yang lebih baik. Sangat penting Vitamin ni untuk wanita sebab apabila kita 
melahirkan anak, badan kita mengalami perubahan besar akibat daripada kekurangan kalsium dalam badan. 

Lycopene
Lycopene adalah bahan kimia yang tidak diketahui umum yang wujud dalam badan. Ia adalah amat penting untuk kesihatan dan tahap tenaga anda. Lycopene adalah penting untuk mencegah aterosklerosis, kanser prostat, kanser pundi kencing, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser kolon, dan kanser pankreas. Walaupun buah-buahan berwarna merah dan sayur-sayuran adalah sumber lycopene, wanita juga boleh mengambil vitamin tambahan seperti Carotomax dan Vitalea.

Jadi, untuk dapatkan vitamin yang mampu meningkatkan kembali tenaga..boleh terus huhungi akak tau..kak fiza 012 4513311

Saturday, February 11, 2017

SET BERPANTANG MODEN TERBAIK

10:49 AM 0 Comments
Kalau nak cakap soal POSTPARTUM @MEROYAN@POSTNATAL DIPRESSION...memang takkan habis. Kadang2 orang sekeliling memainkan peranan penting terutama suami dan keluarga. Sebab tu dalam tempoh berpantang, ibu2 dinasihatkan betul2 jaga pantang..baik dari segi kesihatan semua tu malah emosi pun kena jaga..

Jom..akak cadangkan set berpantang yang memang terbaik..Penting tau untuk jaga kesihatan dalaman luaran kita ketika berpantang. Kalau berpantang sendiri lagi la. 



🌷Bcomplex
Ia bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress atau meroyan di kalangan Ibu yang sedang berpantang. Ia juga dapat meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan makanan yang kita ambil menjadi tenaga.

🌷Vitalea / Multivitamin dengan Zat Besi
Sangat penting kerana membekalkan 23 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh, tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan semasa berpantang.

🌷Vitamin C
Sangat penting bagi penyembuhan luka jahitan serta membaik pulih tisu yang rosak selepas bersalin.

🌷Energizing soy Protein-  ESP
Ramai yang tidak mengendahkan tentang keperluan protein dengan mengandaikan sudah memadai jika makan ikan, daging, telur serta minum air soya. Tahukah anda, protein cuma bertahan pada suhu tidak lebih 36°c . Jadi bila kita goreng dan memasak tentu suhunya lebih tinggi dari suhu tersebut.

🌷Alfalfa Complex
Pengambilannya dapat melegakan sakit sendi dan belakang. Bertindak seperti ‘kacip fatimah’ kepada wanita, Melegakan sembelit bagi ibu berpantang. Membantu membanyakkan susu ibu.- Membuang angin dalam badan dan Memulihkan urat selepas bersalin.
Pengalaman sendiri mengambil Alfalfa ketika hamil dan berpantang, alhamdulillah..anak bebas kuning..

🌷OsteMatrix
Menguatkan tulang ibu yang baru lepas bersalin dan bayi, Memperbaiki kekejangan dan kebas2, Meringankan stress, Sumber vitamin D dan mampu merawat penyakit rickets.

🌷Omega Guard
Boleh mengurangkan kemurungan bagi ibu yang berpantang..Boleh mengurangkan sakit kepala, Boleh mengekalkan tekanan darah normal- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.

Jadi, kenapa tunggu lagi? Set berpantang Shaklee boleh terus amalkan sebaik sahaja lepas melahirkan baby. Tak perlu nak tunggu2 macam lain2 set tu. Mudah sangat. Hubungi akak untuk konsultasi percuma..

012 4513311

Sunday, February 5, 2017

15 FAKTA MENARIK MENGENAI OSTEMATRIX

4:03 PM 0 Comments
Assalamualaikum..

Jarang2 sekali dapat update entry baru. Hari ni, akak nak kongsikan beberapa fakta menarik mengenai kalsium OsteMatrix shaklee.

1. OsteMatrix merupakan kalsium yang mudah diserap oleh tubuh kerana mengandungi Magnesium yang membantu memaksimakan kadar penyerapan.
2. Pengambilan secara konsistan 600mg kalsium setiap hari sebelum tidur akan membantu menyelesaikan masalah kebas-kebas, kejang otot, sakit sendi dan arthritis.
3. Pengambilan 1000mg OsteMatrix yang mengandungi kalsium dan magnesium setiap hari dapat melegakan PMS.
4. Magnesium yang terkandung dalam OsteMatrix membantu menstabilkan pergerakan otot. Pergerakan usus (peristalsis) juga akan turut berjalan lancar dengan kehadiran magnesium dan air yang mencukupi. Sekaligus mengurangkan masalah sembelit.
5. Wanita mempunyai risiko lebih tinggi berbanding lelaki untuk mengalami masalah kerapuhan tulang atau osteoperosis akibat dari proses haid, kehamilan, dan juga kelahiran. Terutama bagi mereka yang kurang pengambilan kalsium didalam makanan dan minuman.
6. OsteMatrix mengandungi kalsium tinggi mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, penenang saraf, kerana fungsinya yang mengekalkan saiz pembuluh darah yang sihat. Ini sekaligus menggalakkan tidur yang selesa, menstabilkan degupan jantung, mengurangkan perasaan gementar dan stress.
7. Kalsium dari OsteoMetrix lebih efektif berbanding kalsium dari sumber tenusu untuk menguatkan tulang dan memadatkan tulang sekaligus mencegah sakit tulang seperti osteoporosis dan artritis.
8. Saiz hidangan bagi 1 biji tablet OsteMatrix ialah 250mg, sehari tubuh kita memerlukan 1000mg untuk keperluan kalsium yang mencukupi. Bermakna 4 biji tablet OsteMatrix sudah cukup membekal kalsium seharian kita.
9. Kandungan vitamin D dan kalsium dalam OsteMatrix mampu mengatasi penyakit rickets. 400 IU vitamin D yang terkandung dalam OsteMatrix mampu meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan kepadatan tulang dan menguatkan tulang.
10. Kalsium adalah mineral alkalin dan berkesan memastikan imbangan PH tubuh. OsteMatrix adalah tablet kalsium yang tinggi, sangat membantu mengimbangi PH tubuh anda
11. Selain kalsium dan magnesium, kandungan Zink, boron, manganese dan kuprum yang terkandung dalam OsteMatrix dapat memelihara metabolisma kerangka dan sistem otot.
12. Sebotol OsteMatrix mengandungi lebih kurang 120biji tablet OsteMatrix. Pengambilan 4 biji OsteMatrix sehari boleh membekalkan 1000mg kalsium dengan penggunaan selama 1 bulan.
13-Pengambilan Ostematrix juga membantu mngatasi masalah migrain, masalah kolestrol dan dapat mnggalakkan kulit yang cantik kerana gabungan bahan terutama kalsium menjadikan peredaran darah lebih stabil.
14. OsteMatrix sangat sesuai bagi wanita yang sedang hamil dan juga wanita yg menyusukan untuk mengantikan kalsium yg byk disalurkan ke bayi dlm proses kehamilan dan penyusuan.
15. OsteMatrix dihasilkan dari garam mineral yang diperolehi dari Laut Mati. Tidak mengandungi logam berat dan plumbum sebagaimana kalsium dari sumber tulang dan dolomite.
Jadi, pilih lah kalsium OsteMatrix hari ini. Pastikan ianya terbaik untuk anda. Jangan lupa hubungi Kak fiza 012 4513311

Friday, February 3, 2017

KENALPASTI SISTEM IMUN YANG LEMAH

10:45 PM 0 Comments
Macam mana nak tahu sistem imun kita lemah? Pernah tak dengar INTERFERON? haaa..meh nak cerita apa itu interferon.

Dalam tubuh kita ni, kalau berlakunya jangkitan penyakit, interferon ni tugasnya melindungi tubuh daripada serangan jangkitan. Kalau imun kita kuat, cepat la jangkitan baik. Kalau lemah, lambaaaaat sangat nak baik.



Biasa nampak kan? Kenapa la anak aku ni..lambat sangat baik demamnya. Tengok anak orang lain cepat jer. Hmm mungkin ubat anak dia lebih baik daripada ubat anak aku kot...πŸ˜…πŸ˜…

😷 Tanda sistem imun lemah
🎯 Kerap sakit
🎯 Ada banyak allergi
🎯 Stress sentiasa
🎯 Hormon tak berapa nak stabil
🎯 Ada sel kanser dan tumor

Ada salah satu tanda di atas? Wajib naikkan sistem imun serta merta.

Peranan Nutriferon dalam tingkatkan sistem imun memang terbaik. Disinilah bermulanya dimana interferon diransang supaya ia dapat bertugas dengan baik.

Nutriferon ni sebenarnya makanan yang menggalak interferon dalam tubuh manusia. Banyak makanan kat luar sana yang boleh tingkatkan interferon. 

Nutriferon diperbuat daripada 4 ramuan penting. Keempat ramuan ini apabila digabungkan akan membantu tubuh menghasilkan interferon secara semulajadi.

Bagaimana interferon berfungsi? 

Apabila bakteria masuk melepasi pertahanan badan, sel darah putih perlu bertindak. Namun sel darah putih memerlukan signal daripada interferon untuknya bertindak. Sebab itulah pentingnya fungsi interferon ini.

Nutriferon menggalakkan interferon secara semulajadi

Interferon telah ditemui pada tahun 1954 oleh pakar imunologis iaitu Dr Yasuhiko Kojima. Dr Yasuhiko mengambil masa selama 40 tahun untuk menghasilkan Nutriferon dengan membuat kajian ke atas 200 herba, dan hanya memilih 4 sahaja.

Interferon boleh juga didapati secara suntikan. Kebiasaannya akan diberikan kepada pesakit yang benar-benar memerlukan seperti pesakit kanser, hepatitis B dan lain-lain dengan kos yang sangat tinggi. Bagaimanapun suntikan interferon adalah sangat bertoksik sebenar.

Dengan pengambilan Nutriferon, interferon dalam tubuh akan dihasilkan secara semulajadi dan kelebihan lain adalah:
✅ Tidak bertoksik
✅ Selamat
✅ Dipatenkan
✅ terbukti secara klinikal
✅ Harga yang mampu milik
✅ Boleh diambil setiap hari oleh sesiapa sahaja

40 tahun kajian? betul2 nakkan yang berkualiti dan berkesan. Stok Nutriferon ni sememangnya perlu ada disetiap rumah. Akak punya stok pun dah lama habis..πŸ˜‚. Nak kena stok ni..

Ada yang nak cuba Nutriferon? Boleh wsap akak tau..012 4513311

Wednesday, February 1, 2017

2 BULAN KOMA KERANA STROK AKHIRNYA SEMBUH

9:27 PM 0 Comments
Assalamualaikum...

Lama tak up entry baru kan..πŸ˜‚
Nah..satu lagi testimoni strok yang akak dapat.


Alhamdulillah..berkesan seawal 5 hari selepas minum Vivix.

Vivix Satu-satunya supplement yang dapat menembusi DNA manusia, sekaligus membaikpulih DNA yang rosak di dalam badan.

Vivix membantu mengaktifkan semula sel-sel yang terlibat dalam pengawalan genetik utama yang merosot dan menggalakkan sel menjadi sihat semula.

Jadi, sekiranya ada dikalangan keluarga terdekat yang mengalami stroke..boleh la dihadiahkan VIVIX ni untuk mereka.

Hubungi kak fiza tau 0124513311

POPULAR POSTS

Follow Me