Monday, December 26, 2016

# INFO: SHAKLEE # TESTIMONI: KULIT CANTIK

MY SHAKLEE EFFECT

Assalamualaikum..banyak dok up testimoni customer je kan..haaa..ni akak up diri sendiri plak..Jenuh godek gambar lama aihhh..memang dari dulu tak suka sangat nak bergambar pun. Ni je lah yang ada..puas cari dah..😂😂


Gambar sebelum amalkan shaklee tapi awalnya cuma ambil Bcomplex, vitamin c, vitamin e dan Carotomax. Lecithin dan Alfalfa pun ada juga tapi tak konsisten. Kadang makan kadang tak. Betul-betul konsisten dengan set masa pregnantkan Qisya la. Complete set amalkan termasuk ESP...haha tapi ESP culas gak sebab masa pregnant macam tak lalu nak telan..😂

Prenatal/posnatal set memang konsisten sampai sekarang. ESP dah skip tapi bila tengok kawan-kawan makin gebu je rasa macam nak start ESP balik ni. Jeles dah ni..😄

Dulu..kalau perasan parut bekas chickenpox memang banyak..tapi lepas amalkan Vitamin C dan E makin lama makin kurang. Kadang-kadang Vitamin E tu buat masker. Best sangat..

Ada yang nak cuba shaklii ni? Best tau..meh roger 

012 4513311

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me