Monday, December 12, 2016

# GENERAL INFO # My Family

AKTIVITI HUJUNG MINGGU

Wah cuti lagi yer hari ini..kalau tak gi mana ingat kukus kek sebijik la utk santapan anak-anak. Along dgn Angah hantu kek coklat. Itu je lah yang pandai buat pun. Tapi kalau part deko kek memang la tak reti. Suka tengok kek yang cantik-cantik tu..☺


Cuti sekolah yang panjang mcm ni..biasanya petang-petang cuba mengguli donut. Dah banyak kali try n error. Banyak yang tak menjadi tapi Alhamdulillah 2/3 hari ni menjadi plak. Kita buat sampai jadi la kan. Anak-anak suka..letak topping coklat plak lagi diaorg suka.

Petangnya teman diaorg main kat playground. Biasalah cuti sekolah ni. Banyak masa kat rumah. Layan anak-anak je lah.

Sebelum ni ada jugak berhajat nak tanam sayur. Segala benih kangkung, bayam semua dah beli tapi masih tak menjadi lagi. Tak tahu bila nak startnya..😅😅

Jom2..nak siapkan bekpes anak-anak..belum bangun lagi budak berdua tu. Baby Qisya yang bangun awal teman ibu pagi ni..

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me