Wednesday, November 16, 2016

# TIPS KESIHATAN ANAK

VITAMIN UNTUK ANAK-ANAK TERSAYANG

Vitamin wajib untuk anak-anak tersayang. Kalau dulu minyak ikan omega tu memang diaorg tak berapa suka tapi setelah dipaksa dah jadi suka la. Yang vitamin c tu pun sama jugak la..sekarang pun memang kena ingatkan diaorg..kalau tak memang tak mkn pun..



Kalau abang ngah memang pantang tengok vitamin c tu. Abang long ngelat ckit..tapi Alhamdulillah..bila dah terbiasa hari2 makan..dah jadi mcm rutin la. Nutriferon pun memang wajib dalam simpanan. Standby takut2 demam menyerang. Dah habis stok plak..wajib shopping ni esok lusa..☺

Apa yang saya perasan..diaorg ni dulu mmg susah nak makan. Makan nasi pun jenuh dipaksa tapi Alhamdulillah sekarang dah makin berselera. Siap demand lagi hari ni makan apa. Request yang sedap2 plak tu. Udang dengan sotong memang paling A la. Kalau ibu beli udang kecik2 tu pun dah tarik muka masam..nak yang besar2 jer..😂

Abang ngah memang selalu sangat demam. Kalau ada Nutriferon memang terus bagi dia..cepat ckit demam kebah. Kalau part batuk memang sesekali tu ada. Wajib la standby 2 benda ni supaya tak melarat. 

Mealshake plak dah lama tak beli..ada sesekali diaorg tanya...hehe. Byk betul nk kena tambah stok ni..😅

Tapi tu lah kan...untuk anak2 boleh kan saja. Omega ni sangat2 bagus untuk perkembangan minda anak2! Highly recomended..

Berminat untuk dapatkan set kanak2 untuk simanja anda..boleh terus hubungi saya..
Afriza Abu Hasan 012 4513311

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me