Thursday, November 24, 2016

# SET KULIT CANTIK # TIPS KULIT CANTIK

SET CANTIK SHAKLEE KEGEMARAN SAYA

Set kegemaran banyak sungguh. Suka set berpantang dan sampai sekarang masih amalkan set tu. Dan paling feveret tak leh tinggal ini lah..ostematrix pun wajib sangat ada..😅😅

Vitamin c ni wajib hari-hari telan..untuk ibu menyusu pun sangat bagus..boleh terus diserap ke baby. Vitamin c ni membantu pembentukan kolagen tau. Bagus sangat untuk kulit.


Vitamin E pun sama..bagus utk parut jerawat..paling suka buat masker mlm2..bngun pagi muka fresh jer..insyaAllah liang roma pun makin mengecil..blackhead/whitehead mmg dpt dikurangkan..

Paling best pencuci muka nutriwhite ni...tak lengkap kalau tak de dia ni..best sgt2..tahan lama plak tu. Berbulan-bulan. Dekat setahun kot.😂

Bcomplex..haa..sapa2 hormon tak stabil tu boleh la amalkan bcomplex. kaya vitamin B membantu memlihara kulit dari dalam. So mmg bagus diamalkan.

Kalau dah cuba pasti nak lagi..memang tak boleh tinggal. Boleh juga refer SET CANTIK SHAKLEE untuk maklumat lanjut.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Fiza 0124513311 sekarang juga. Nqk cantik kan..

Atau KLIK dibawah untuk pembelian online.

Sekiranya anda berminat menjadi Pengedar Shaklee terus hubungi saya Fiza 012 4513311. Saya memerlukan pengedar di Seluruh Malaysia termasuk Indonesia, Singapura dan Brunei.

Kehadiran anda sangat diperlukan.

Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani: Fiza Hasan (Shaklee ID 949698)
012 4513311 (whatsapp /sms)
COD : Giant Sungai Petani


No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me