Saturday, October 1, 2016

# GENERAL INFO # KUALA KETIL

PENGEDAR SHAKLEE KUALA KETIL

Assalamualaikum semua..
Hai...hari ni nak upgrade sikit...haaa sekarang akak dah boleh COD sekitar Kuala Ketil tau. Tapi ada caj penghantaran la sbb dari Bandar Utama nk pi Kuala Ketil agak jauh la jugak kan..



Ye lah..kalau by pos pun paling2 koman rm7 kan tapi paling cepat sehari sampai. Kalau lambat ada kot 2/3 hari kan2. Kalau wsap akak pagi..insyaAllah boleh dpt dalam sehari bergantung produk apa yg korang nak tau sbb tak semua produk ready stok..




TAPI..kalau adik2, kakak2, abang2 order banyak InsyaAllah adalah nnti kita bagi extra free gift..kan best tu..

Bermula hari ini..akak sah PENGEDAR SHAKLEE KUALA KETIL dan kawasan sekitarnya. Sebelum ni akak dah memang cover kawasan Sungai Petani dan Padang Serai.

Apa yang best produk Shaklee ni. Pada yang masih blur..semua jenis kita ada tau..

 set hamil / berpantang / menyusu

 set kanak2

 set kesuburan

 set kulit cantik


Banyak sungguh aihhh nak senarai...apa kata terus wsap akak nanti tau.

Pengedar Shaklee Kuala Ketil!


PREVENT IS BETTER THAN CURE


🌹 Your Trusted SID 🌹
Tel/wsap: 012 451 3311
Instagram: afriza_abuhasan


KEAHLIAN ➡ AHLI

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me