Tuesday, October 25, 2016

# Aktiviti Shaklee # GENERAL INFO

BLOG CONTEST

Assalualaikum semua..

Alhamdulillah..sebulan lebih dah kami team GMF berjuang dalam contest ni. Kalau tidak kerana BLOG CONTEST ni, tidak la akak ni mengupdate blog hampir setiap hari kan..😂

Blog contest anjuran Mami Noorazmiah ni, bukan sahaja nak biasakan kami dengan penulisan blog dan cara-cara untuk menarik lebih ramai viewer, tetapi cuba mendera kami untuk lebih banyak membaca, mengkaji sekaligus memahami.

Mendera?. Saja je kan guna ayat tu. Alhamdulillah, dengan adanya contest ni, sangat2 banyak ilmu yang dapat. Sebabnya kami bukan saja2 nak menaip. Bila dpt info yang dicari kena juga faham bagaimana..kenapa. Semua persoalan memang ada ujian minda gitu..😅

Adalah sia2 dibiarkan blog bersawang kan?. Tambahan pula kami ni berbisnes. Blog diibaratkan kedai online kami. Bila customer buka dan tengok adanya entry hari ini bermakna kedai kami sentiasa berisi. Betul tak?

Ini hadiahnya...best kan2


Inilah kedai online saya. Sudilah kiranya tinggalkan jejak untuk kita menjadi sahabat dialam maya.

InsyaAllah akan teruskan berkongsi apa yang kami tahu untuk kebaikan bersama.

Semoga team GMF terus maju dan berjaya. Amin

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me