Sunday, October 2, 2016

# GENERAL INFO # GMF TEAM

5 SEBAB ANDA MESTI PILIH SAYA SEBAGAI MENTOR SHAKLEE

Kenapa perlu pilih saya sebagai mentor shaklee anda? cer jawab cepat..hihi. meh nak kongsikan kenapa yer...😃😃

1. Saya mempunyai GROUP/TEAM yang sangat HEBAT
Dalam shaklee, kami ibarat keluarga. Kami jadi terlupa istilah upline/downline sbb kami bahasakan upline kami 'mami'. Group kami sememangnya hebat sebab mami kami antara yang terhebat. Atok dan Nanny kami penaung ireach.my.



Bukan sahaja hebat dari aspek ilmu tentang produk, ilmu tentang bisnes malah kemesreaan antara kami juga terjalin bagai keluarga.

Paling seronok kami sentiasa berkongsi ilmu di "alam maya" / online saja. If ada event2 yang di anjurkan barulah kami berpeluang berkumpul. Best!!!


2. Saya mempunyai banyak TIPS Kesihatan keluarga dan perlangsingan 
Shaklee bukan sekadar suplemen tambahan. Malahan lebih dari itu. Tips saya supaya anda kekal sihat. Semuanya saya applykan utk saya sendiri sebelum guide customer saya. Jadinya sememangnya tips yang saya ada akan saya kongsikan untuk semua.

3. Saya ada TIPS Bagaimana menjana INCOME dengan shaklee
Ada yang nak menjana income hebat? insyaAllah saya ada tips yang boleh dikongsikan bersama. Banyak sgt tips daripada team kami untuk dikongsikan bersama



4. Saya ada TIPS MARKETING memulakan Bisnes dengan BLOG
Saya sudah berblog sejak tahun 2008 lagi. Pada masa tu saya langsung tak padai create blog..eh mcm mana diaorg buat. Masactu serius tak pandai langsung nak google untuk cari info/tutorial. Main hentam create sendiri blog. haha..rupanya sangat mudah berbisnes dengan blog. Untuk anda yg pilih saya..free je nanti saya ajar sbb dulu saya pernah ambil upah untuk create dan setting blog tau. Berbayar!..haaa..utk korang nanti foc jer..😃

5. Saya juga tak kedekut ILMU tau
Sebanyakana ilmu yang dicurahkan kepada saya, sebanyak itu juga akan saya curahkan kepada semua. Sama2 kita berjaya. InsyaAllah

Jadi..kenapa masih ragu? Saya percaya..saya mampu untuk jadi mentor anda. 


🌹 Your Trusted SID 🌹
Tel/wsap: 012 451 3311
Instagram: afriza_abuhasan



KEAHLIAN ➡ AHLI

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me