Thursday, October 27, 2016

# GENERAL INFO # SET KULIT CANTIK

3 PRODUK SHAKLEE YANG MENJADI KESUKAAN

Ehhh..ko jual shaklee tu saja2 jual ke? Ada makan sekali tak? Ni haa..botol kosong dah pun. Satu beg plastik besar tau. Byk lagi mcm tong ESP, Cinch, mealshakes semua tu. Semua tong tu dah berisi macam2 benda.



Bukan setakat vitamin yang utk makan tu, sekali dengan skincare pun akak rembat. Produk pencuci macam sabun pun akak dah guna tau. dia pun akak dah cuba. Vivix yang mahal tu pun akak dah rasa tau!

Oleh kerana contest blog ni minta 3 je produk kesukaan, so akak list 3 je lah yer. Kalau ikutkan banyak sangat. Tetapi 3 ni lah yang paling konsisten dan tak pernah skip.

Suatainable Vita C plus atau Vitamin C. Femes sangat Vitamin C ni. Siap ada yang repack dan inform ini Vitamin C oeganic lagi. Mahal pulak tu. Korang jangan mudah tertipu tau. Sebotol Vitamin C shaklee ni tahan 4bulan sebab tu akak suka. Jimat sangat!

Vitamin E Complex pun sama dan sememangnya bagus untuk kulit berparut, bekas jerawat. Akak paling suka buat masker malam sebelum tidur. Bangun pagi muka fresh jer. Alhamdulillah liang roma pun makin mengecil..blackhead/whitehead mmg dpt dikurangkan.

Paling best pencuci muka nutriwhite ni. Tak lengkap kalau tak ada kat rumah. Disebabkan akak tidak bekerja dan penggunaan hanya 2 kali sehari, akak jimat hampir 8-10bulan. Tak percaya? Meh la beli.😊

Nak tau rangkain skincare Nutriwhite yang best boleh ke link TIPS KULIT CANTIK

Blackheads still lagi ada terutamanya kat bahagian hidung. Tapi tak rasa menggerutu  sangat dah. Kat hidung mmg susah nk hilang kan...so happy sgt bila dah makin kurang..

Akak perasan, skin jadi makin cerah. Dan kurang kusam. Skin pun jadi lebih moist. Kulit yang dulu berminyak pun dah rasa berkurang sekarang ni...

Jadi pada rakan-rakan yang nak mencuba boleh hubungi akak yer.


No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me