Tuesday, September 6, 2016

# Diabetes # KAWALAN GULA

PARAS GULA KEMBALI NORMAL

PARAS GULA KEMBALI NORMAL

Kisah seorang nenek ni yg mengidap Diabetes. Boleh refer result kat picture yg tahun 2015 tu bacaannya.

Mula amalkan Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yg ke-3. Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru bacaan dah turun 4.9. Paras normal dah..Tekanan darah pun dah stabil.
Check up pada 26 Mei 2016, doktor ada bagi tau yg buah pinggangnya berkemungkin ada masalah.


Dan terbaru..Check up yg terbaru pada 24 Ogos 2016, doktor maklumkan buah pinggang tok dah ok, tak ada masalah.

Alhamdulillah..
Harga sebotol MAHAL?..
MAHAL lagi kos rawatan nnti kalau dibiar melarat..

PREVENT IS BETTER THAN CURE..
012 4513311

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me