Saturday, August 20, 2016

# ECZEMA # RUAM

PULIHKAN RUAM DAN EKZEMA ANAK

EXZEMA HILANG

Mesti ibu2 risau kan jika anak2 mengalami masalah ruam/exzema yang agak byk. Dah cuba pelbagai jenis krim masih tak serasi.

Alhamdulillah..selepas menggunakan krim herbal blend ni, anak kak linda dah makin pulih dan sekarang menggunakan krim ni sebagai losyen harian.



Best kan jika sesuatu produk tu serasi dgn kita. Dah tak perlu nak pening2 lagi fikir. Apa lagi manfaat krim ni?

✅Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
✅Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 
✅Menghilangkan luka dan merawat eczema
✅Melegakan gigitan serangga / nyamuk
✅Merawat kulit gatal
✅Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
✅Losyen harian untuk kulit kering
✅Krim urut badan lenguh
✅Merawat kesan luka melecur 
✅Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
✅Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
✅Ubat luka atau melecur
✅Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
✅Menghilangkan parut
✅Losyen harian
✅Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
✅Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
✅Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.

Banyakkan manfaat krim ni. Wajib simpan 1 kat rumah tau untuk kegunaan harian. 

Kalau tahap exzema anak teruk macam mana?

Kalau mcm tu..Ibu2 yang mempunyai anak kurang 2 tahun yg mengidap exzema yang agak teruk boleh cuba amalkan Omega Guard dan ESP. Ianya akan disalurkan menerusi penyusuan susu ibu kepada anak. Di samping itu, ibu pun mendapat khasiatnya.

Krim Herbal Blend pula boleh disapu utk hilangkan rasa gatal dan pedih.

Sekiranya ada luka-luka pada kulit boleh dirawat dengan menyapu Vitamin E pada bahagian luka.


Kanak-Kanak Berusia 1 Tahun Ke Atas
Bagi mengawal dan merawat eczema, kanak-kanak setahun ke atas boleh ambil Omega Guard.

Omega Guard menguatkan membran sel, mencegah radang kulit dan mengurangkan kegatalan

Boleh juga ambil Mealshake yang kaya dengan multivitamin untuk tisu kulit dan hilangkan parut

Kombinasi Krim Herbal Blend dan VItamin E untuk rawatan luka akibat eczema.

Remaja dan dewasa

Apabila eczema menyerang sel kulit akan rosak. Justeru, pengambilan ESP membantu penghasilan sel kulit yang sihat, anjal dan gebu.

Vitamin E atau GLA Complex (dalam GLA juga ada vitamin E) berkhasiat merawat kulit yang rosak dan juga dapat membantu memudarkan parut dengan berkesan. Vitamin E Shaklee mengandungi ekstrak biji anggur yang mempercepat proses membaikpulih kulit dan juga mempertingkat sistem imunisasi melawan eczema.

Omega Guard berfungsi mengekalkan kulit dalam keadaan lembap. Pesakit eczema mempunyai kulit yang sangat sensitif. Omega Guard mencegah keradangan kulit & mengurangkan kegatalan.

ESP dan Omega Guard memastikan supaya ekzema tidak merebak dan merawat kulit dari dalam.

Krim Herbal Bled adalah herba semulajadi untuk melegakan gatal dan pedih akibat luka ekzema.

Pengambilan Alfalfa sangat disyorkan untuk mempertingkat kekuatan sistem dalaman tubuh dengan bertindak menyahtoksin.

Ingin dapakan krim ni dan lain-lain produk exzema boleh la hubungi akak yer..

012 4513311

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me