Friday, July 29, 2016

# Diabetes # KAWALAN GULA

VIVIX MEMBANTU MASALAH DIABETES

Testimoni terbaru oleh ayah Pn Lina Nawwrah Shafie. Ceritanya macam ni...

Terbukti vivix mampu membantu masalah diabetes.



"Ni buku checkup abah saya.
Abah saya ni makan memang takde pantang.
Kadang2 sehari tu sampai 3x bancuh kopi.
Makan nasi memang berpinggan2.
Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..

Hari tu bile sedar kaki dia dari sehari ke sehari makin bertukar kaler jadi hitam, plus ujian diabetes x pernah bawah 10, doctor pun dah suruh inject insulin setiap hari, baru la menggelabah nak cari alternatif lain.
Saya pum cadangkan vivix.

Sekarang vivix yg abah minum belum habis sebotol."
Tapi report kesihatan abah memang memeranjatkan.
Dalam 4x ujian darah dibuat dalam sehari, cuma sekali je yg lebih 10.
Itupun sebab lunch dia makan nasi berpinggan2 macam biasa.
Alhamdulillah..."

Alhamdulillah..kepada yg nak cuba vivix boleh wsap akak yer..☺

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me