Thursday, July 14, 2016

# GENERAL INFO # SHAKLEE SUNGAI PETANI

PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI PETANI

Assalamualaikum semua..

Dah hampir 6 bulan pindah mai sungai petani ni belum lagi buat entry utk cover kawasan sungai petani..





Kepada rakan2 sekitar sungai petani..saya adalah pengedar anda..indyaAllah konsultasi terbaik akan saya berikan..



Jgn lupa tau..saya pengedar shaklee sungai petani dan masih lagi pengedar shaklee padang serai..alahhh..hukan jauh pun dari bandar utama ke pdg serai kan..kecik punya hal la..hihi



Saya juga pengguna shaklee secara konsisten sejak tahun 2013 lagi...mula amalkan vitamin c shaklee yg best tu..memang best tau..memang vitamin wajib utk sy amalkan setiap hari..yg penting bahan2nya semulajadi..itu yg penting!!



Alhamdulillah...sehingga kini dah byk produk sy gunakan antaranya VIT C, VIT E, ESP, ALFALFA, BCOMPLEX, HERBLAX, GARLIC, NUTRIFERON dan byk lg..dan paling2 latest adalah set mengandung dan set berpantang. Memang awesome la sangat2..tak rasa mcm tgh berpantang pun skrg ni..badan cergas dan bergerak aktif sangat sampai mak pun bising bila tgk...haha



Masih mencari vitamin semulajadi terbaik utk anda??



👉 Kulit cantik

👉 Ibu hamil/menyusu/berpantang
💖 Kurus
💖 Naik berat badan
💆Anak pintar
💅 Set kulit cantik
👉 Sendi/saraf
👉 Gastrik
📣 Set puasa
📣 Rambut gugur
💖 Resdung
💖 Perokok
Dan...dan...byk lagi...


🚘 COD area Sungai petani BPJ, padang serai, kuala ketil dan kawasan sekitar..juga sekitar padang serai dan kawasan sekitar..



📮 POS LAJU seluruh malaysia



Boleh hubungi:-

📲 Pengedar Shaklee Sungai Petani
📲 Fiza: 012 - 451 3311
💼 Page: Qisya e Shoppe


Terima kasih..nk kenal2 shaklee roger tau..



#tsunamishaklee

#SGV
#GMFtsunami

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me