Tuesday, April 26, 2016

# My Family

CHECK UP BABY 33W

Assalamualaikum semua...

Nak update sikit memandangkan hari ni hari makin tua...ahaks..

Awal pagi lagi dah berkampung kat kk check up baby no 3 ni..Alhamdulillah ibu dan baby sihat sokmo..baby makin sihat, makin membesar dan semakin aktif..ibu plak xcited tak sabar nk tgk baby..teruja mcm 1st baby je kan..

Dah masuk 33w..Alhamdulillah..tiada masalah spnjang hamil kali ni. Walaupun ada GDM on d/c masa awal2 dulu...keberkesanan set hamil shaklee sgt2 membantu utk ibu bebas diabetes..BSP pun cun jer..dah xpayah nk induce bagai kali ni..tunggu masa sakit jer...haha

Boy ke girl?...rahsia dulu la..ibu xmo teruja sgt..mcm2 boleh jadi kan..scan lain keluarnya lain..hihi..

Apa2 pun semua dah ready..tak sabar nk bau baby..best sgt kan bau baby...5thn dah tunggu ni..hero pun makin membesar dan x sabar nk tunggu adik keluar...hari2 tanya bila adik nak keluar..haha..

Ok lah...dah lama x update blog...update ini je dulu sambil2 menunggu nk jumpa doktor ni..biasalah kat kk ni berejam gak la kan..

Tata...

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me