Monday, January 11, 2016

# GENERAL INFO # PROMOSI

PROMOSI GEMPAK JANUARI 2016

Assalamualaikum w.b.t semua rakan..

Alhamdulillah dah masuk hari ke-11 tahun 2016. Semoga apa yang rakan2 impikan ditahun ini bakal terlaksana jua..Insha Allah..jom sama2 kita perjuangkan.






Pembukaan Januari 2016, Shaklee Malaysia menawarkan PROMO produk best tau. Rangkaian antipenuaan no1 iaitu VIVIX dan juga vitamin kesukaan ramai ZINC COMPLEX.

Jom kita tengok apa istimewanya kedua2 produk shaklee nie..


VIVIX


Vivix Shaklee nie memang terbaik. Semua pengguna Vivix memang tertunggu-tunggu kemunculan promosi Vivix nie.  Saya cadangkan kepada pengguna diluar sana, anda konsisten ambil Vivix!!

Kenapa?

Sebab vivix ni akan membantu memperbaiki segala punca penyakit dari akar umbi..haa..tak percaya? anda perlu cuba dulu. Vivix akan bertindak dengan cara bagi tenaga pada sel yang kurang sihat sekaligus baiki DNA Sel kita dan juga mengurangkan AGE protein dalam baan kita. Vivix ni akan tuju terus ke sel kita.

Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukkan protin AGE.

Sel yang sihat, cantik akan mengurangkan penyakit dan begitulah sebaliknya. Jadi eloklah kita cegah sebelum ianya melarat. kan2

Konsisten dengan Vivix dalam tempoh yang lama pasti anda dapat perbezaan yang ketara dalam hidup anda.

Seperti tagline Vivix >>>FEEL 25 YEARS YOUNGER AND LIVE 25 YEARS LONGER


itu lah serba sedikit tentang Vivix yang mana segala artikel berkaitan Vivix anda semua boleh jengok2 entry saya yang sebelum ini ya..:)


ZINC COMPLEX


Tahukah anda bahawa zinc merupakan vitamin yg diperlukan dlm aktiviti metabolisma badan sebagai komponen penting enzim. Ia memainkan peranan penting dlm sistem imunisasi, pertumbuhan dan perkembangan seksual seseorang. 

Jom kita tengok secara ringkas kelebihan Zinc Complex:
  • penjagaan kulit
  • baiki ekzema
  • kecutkan jerawat
  • sembuhkan luka
  • tangani gangguan prostat
  • hilangkan berat badan
  • penting utk ibu hamil, berpantang
  • kesuburan
  • fungsi biologi
  • tingkatkan imun
  • antioksidan
  • aturan enzim
  • keguguran rambut
dan banyak lagi kelebihannya yang perlu anda tahu..entry saya yang lepas2 ada banyak story pasal zinc Complex. Jemput skodeng ya.

Untuk harga GEMPAK memang WAJIB anda beli bulan ni. SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2016 SAHAJA!!



Meh Wassap fiza 012 4513311
COD: Sungai Petani, Padang Serai (Jumaat, Sabtu, Ahad)
POS LAJU SELURUH MALAYSIA


No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me