Thursday, October 1, 2015

# GET CLEAN WATER PITCHER # Penapis Air

AIR BERSIH DENGAN GET CLEAN WATER PITCHER


Hari ni saya nak kongsikan pasal penapis air Shaklee. Shaklee bukan setakat supplement sahaja tau,banyak lagi produk-produk lain seperti Skin Care,Hair Care,Daily Care.Okey,bila sebut pasal water filter mesti duk terbayangkan produk coway sebab ia satu produk yang agak bagus juga tapi itulah harganya tu rasa tak sesuai dengan kita-kita yang sederhana ni..harganya ribu-ribu woooo..Sebenarnya, banyak lagi jenama lain untuk penapis air ni yang kita dpt tengok dipasaran kan. pilih je mana yang berkenan tpi Get Clean dari shaklee ni mmg comfortable sgt2. 

Get Clean Water Pitcher Shaklee iaitu penapis air yang sangat simple, harga yang berpatutan,berkualiti dan yang penting ianya boleh dibawa kemana-mana sahaja.




Secara fizikal untuk Jug Water Pitcher Shaklee :

  • ianya sangat Mudah untuk digunakan.
  • Hanya tuang air PAIP ke dalam jag ni untuk ditapis, lepas tu boleh terus minum.
  • Tak perlu susah payah sambung ke paip Filter
  • Tak perlu susah payah cuci.
  • Bila dah cukup tapisan 303 liter (80 gelen) air, tukar saja filter tu.
  • Saiz jag yang agak besar muat untuk 3 liter air penuh.


Haaa, nampak macam baguskan..ini gambar Water Pitcher Shaklee.Sangat cantik dan simple.





Ada sesetengah penapis air tu perlu cuci filter, leceh kan.Penapis air Shaklee ni memudahkan kerja kita kalau dah habis guna tukar sahaja filter.Harga pun takde mahal mana,semua harga mampu milik..Kualiti air yang jernih dan rasanya yang sedap, setanding dengan penapis air yang harganya ribu-ribu.Nak bawa ke mana-mana pun boleh. Bawa balik kampung ke, travel atau holiday ke tak perlu sibuk-sibuk nak beli air mineral dah..

Water Filter Bermeter yang pertama dicipta khas.Bagi memudahkan kita mengetahui berapa banyak kita guna.Cukup 80 gelen je dah tiba masa untuk kita tukar filter baru.Harga filter pun sangat murah.Semua orang mampu beli.






Sedikit fakta mengenai Get Clean Water Pitcher Shaklee.
Perbezaan Water Pitcher dengan Jenama lain.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Kelebihan dan Keistimewaan Get Clean Water Pitcher

¤ Menandingi jenama terkemuka yang lain

¤ Dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!

¤ Dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

¤ Dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan - dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

¤ Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

¤ Hanya beberapa sen bagi seliter air

¤ Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

¤ Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik

¤ Ringan dan mudah dibawa

¤ Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

¤ Diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.



Cuba lihat perbezaan air yang ditapis dan selepas ditapis.Sangat berbezakan.


★PILIHAN BIJAK:
Menjimatkan Kos - Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

★MESRA ALAM:
Memelihara alam sekitar ' Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

nak cuba Get Clean Water Pitcher Shaklee boleh klik link dibawah atau terus wsap fiza 012 4513311

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me