Thursday, August 27, 2015

# GENERAL INFO # KEAHLIAN

GANJARAN TUNAI MELALUI PROGRAM Y.E.S


GANJARAN TUNAI MELALUI PROGRAM Y.E.S

Y.E.S adalah singkatan kepada Young Entreprenuer System. Program ni terbuka kepada sesiapa sahaja yang menyertainya iaitu dengan membeli pack Y.E.S dan berpeluang menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya anda benar-benar FOLLOW dan DUPLICATE system YES ini.

Menarik kan?

Program Y.E.S ini sebenarnya dah bermula pads MAY yg lepas dan hanya terbuka kepada ahli baru yg menyertainya pada bulan tersebut sehingga akhir OCTOBER ini...haaa masih ada peluang untuk rakan2 diluar sana menyertainya.

Sangat banyak peluang, faedah/manfaat dan kelebihan ahli dari program Y.E.S ni..sangat2 jelesss tau..kita yang lama2 ni xde pun macam tu..haaa..memang ini peluang untuk anda yg berminat menambah pendapatan.



5 insentif hebat ditawarkan dalam program Y.E.S ni..
  1. Vitalea free
  2. 4 pakej set Shaklee dengan HARGA TANPA GST..wow jelezzz
  3. Hadiah Wang Tunai BERGANDA (gandaan 100%)
  4. Pendapatan EXTRA 10% - 60%
  5. Hadiah TUNAI sehingga RM18,000.00
Fuhhhh semangat...korang yang join melalui program YES ni memang bertuah sangat2.



Kenapa free Vitalea?
Bermula May lepas setiap kahlian baru beserta pembelian min 1 produk melayakkan anda menerima sebotol Vitalea secara percuma. Sempena 100 tahun usia Vitalea Shaklee. Vitalea Shaklee multivitamin terbaik dunia tau..pertama wujud kat dunia ni..:)



Pakej SET YES SHAKLEE yang paling gempak ditawarkan dengan harga Super jimat..Harga BEBAS GST..aduhhhh..nk nangis dengar GST...bestnya..

Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI*. Sebagai contoh melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM1000 tapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM1000  +100%  iaitu bersamaan RM2000.

Pendapatan tunai extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.

Hadiah tunai sehingga RM18,000 untuk peserta  program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE system ini dengan cemerlang.

Oktober dah dekat..pastikan anda mendaftar sebagai ahli Shaklee hari ini...hubungi fiza, 0124513311 utk keterangan lanjut..sama2 kita berjaya..Amin

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me