Thursday, August 27, 2015

GANJARAN TUNAI MELALUI PROGRAM Y.E.S

9:32 AM 0 Comments

GANJARAN TUNAI MELALUI PROGRAM Y.E.S

Y.E.S adalah singkatan kepada Young Entreprenuer System. Program ni terbuka kepada sesiapa sahaja yang menyertainya iaitu dengan membeli pack Y.E.S dan berpeluang menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya anda benar-benar FOLLOW dan DUPLICATE system YES ini.

Menarik kan?

Program Y.E.S ini sebenarnya dah bermula pads MAY yg lepas dan hanya terbuka kepada ahli baru yg menyertainya pada bulan tersebut sehingga akhir OCTOBER ini...haaa masih ada peluang untuk rakan2 diluar sana menyertainya.

Sangat banyak peluang, faedah/manfaat dan kelebihan ahli dari program Y.E.S ni..sangat2 jelesss tau..kita yang lama2 ni xde pun macam tu..haaa..memang ini peluang untuk anda yg berminat menambah pendapatan.



5 insentif hebat ditawarkan dalam program Y.E.S ni..
  1. Vitalea free
  2. 4 pakej set Shaklee dengan HARGA TANPA GST..wow jelezzz
  3. Hadiah Wang Tunai BERGANDA (gandaan 100%)
  4. Pendapatan EXTRA 10% - 60%
  5. Hadiah TUNAI sehingga RM18,000.00
Fuhhhh semangat...korang yang join melalui program YES ni memang bertuah sangat2.



Kenapa free Vitalea?
Bermula May lepas setiap kahlian baru beserta pembelian min 1 produk melayakkan anda menerima sebotol Vitalea secara percuma. Sempena 100 tahun usia Vitalea Shaklee. Vitalea Shaklee multivitamin terbaik dunia tau..pertama wujud kat dunia ni..:)



Pakej SET YES SHAKLEE yang paling gempak ditawarkan dengan harga Super jimat..Harga BEBAS GST..aduhhhh..nk nangis dengar GST...bestnya..

Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI*. Sebagai contoh melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM1000 tapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM1000  +100%  iaitu bersamaan RM2000.

Pendapatan tunai extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.

Hadiah tunai sehingga RM18,000 untuk peserta  program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE system ini dengan cemerlang.

Oktober dah dekat..pastikan anda mendaftar sebagai ahli Shaklee hari ini...hubungi fiza, 0124513311 utk keterangan lanjut..sama2 kita berjaya..Amin

Tuesday, August 18, 2015

Wednesday, August 12, 2015

KURANGKAN POWER SPEK ANDA

10:26 PM 0 Comments

Pada mereka yg memang pakai spek mcm saya ni mesti teringin sangat2 nak bebaskan mata anda tanpa spek kan?. Kalau anda TIDAK tapi saya nak sangat..Hampir sebulan juga amalkan Carotomax shaklee ni dan hasilnya memang memberangsangkan. Dari power kiri kanan 3.75, sekarang dah turun 3.25..wow..memang teruja sangat2. Saya amalkan sekali dengan Omega Guard. Omega Guard memang diketahui umum sangat2 terbaikkk.


http://sweetnyer.blogspot.com/search/label/CarotoMax



Hari ni cuma nak sharing apa yang saya rasa. Tak sabar nak tgk dunia tanpa spek. Sabar fiza..hihinnya. Kebeulan juga masa pergi restok barang Shaklee isnin lepas terjumpa sorang pak cik ni masuk Shaklee nk cari ubat mata. Saya terus suggest Carotamax. Dapat sorang customer..;)






Carotamax kaya dengan Vitamin A untuk kesihatan mata, mampu ke kita makan Bayam, Carrot, Brocolli, Tomato, kacang badam setiap hari untuk memiliki mata yang sihat? Mesti nak termuntahkan makan benda yang sama setiap hari.


So, untuk mengelakkan kita daripada muntah akibat bosan dengan rutin makanan yang sama, apakata ambil 1 capsule Carotomax setiap hari untuk kesihatan mata, kesihatan tulang dan kulit yang bersih dan cerah.

Ini antara tips yang perlu untuk mengurangkan rabun dan silau:


  • Berdiri di satu posisi dan lihat kepada pokok yang hijau dalam tempoh 10 minit setiap pagi. Fokus pada titik tersebut.
  • Rehatkan mata anda setelah melihat skrin komputer lebih daripada 30 minit. Pejam dan celik mata berulangkali untuk meregangkan otot mata.
  • Titiskan 2-3 titik madu ke dalam mata. Petua ini saya perolehi daripada buku Rasulullah is My Doctor.
  • Elakkan untuk membaca buku atau melihat skrin telefon dalam suasana cahaya yang samar.
  • Amalkan untuk minum jus lobak merah tanpa gula dan ais. Banyakkan makan makanan daripada sumber Vitamin A.
  • Anda boleh amalkan supplement Vitamin A untuk membantu kesihatan mata.
credit to  http://www.mychibibox.com .

Antara testimonial:



Teringin sangat nak cuba Carotamax nie?..meh wsap fiza 0124513311

Tuesday, August 4, 2015

IBU MENYUSU PERLUKAN LEBIH KALSIUM!

7:14 AM 1 Comments

Ibu menyusu perlukan lebih kalsium?betul tu dan sangat2 penting bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi.


  • Kalsium penting untuk pembinaan tulang, gigi, sel darah dan sebagainya, menjadikan ia adalah kandungan mineral terbesar dalam tubuh kita – kira-kira 1.5% daripada berat badan kita.
  • Kita memerlukan kalsium setiap hari, sebab setiap hari kita kehilangan kalsium. Ini terjadi terutama kepada kaum wanita kerana mengalami haid, mengandung, menyusukan dan menopos. Secara purata seorang dewasa kehilangan 400 hingga 600 mg kalsium setiap hari. Disebabkan itu secara purata kita memerlukan 1000mg kalsium setiap hari.
  • Osteoporosis atau kehilangan jisim tulang adalah masalah utama bagi kebanyakan orang terutama warga tua wanita. Kebanyakan pakar kesihatan bersetuju bahawa osteoporosis disebabkan oleh kekurangan tulang. Justeru pengambilan kalsium bukan untuk mengubat, tetapi untuk mencegah. Jadi kalsium perlu ada dalam diet harian kita.
  • Kalsium. seperti mineral lain, berinteraksi dengan nutrien lain. Misalnya ia membantu vitamin B12 dan ia memerlukan vitamin D untuk penyerapan, dan juga vitamin C untuk penyerapan lebih berkesan.
Banyak sebab yang menjadikan kita perlu kepada suplemen kalsium, antaranya ialah kebanyakan makanan kita yang factory made mengandungi bahan-bahan yang mereputkan tulang.

Khasiat untuk penyusuan ibu

Berbalik kepada penyusuan susu ibu, kebanyakan ibu mengalami masalah susu badan kurang semasa haid (period). Ini adalah kerana semasa haid, blood calcium atau kalsium dalam darah menjadi rendah dan ini memberi kesan kepada kebanyakan ibu. Ada ibu yang tidak mengalaminya dan anda memang bertuah.

Jadi kepada ibu-ibu yang mengalami masalah kurang susu semasa period, ibu boleh mosteoengambil suplemen kalsium yang dilengkapi dengan magnesium dan vitamin D serta mineral lain bagi memastikan fungsi kalsium dapat dimanfaatkan dengan optimum.

Minum susu tak cukup? Tiada masalah, anda boleh buat apa saja untuk diri dan si manja selagi tidak memudaratkan untuk jangkamasa panjang.

Saya sendiri mengamalkan Ostematrix dan alhamdulillah tidak pernah mengalami masalah susu kurang semasa period.

Ostematrix lebih daripada sekadar kalsium

Jika susu kurang, ibu pun janganlah kurang mengepam. Tambahkan sesi mengepam, jika boleh buat power pumping. Siapa kata jika ambil suplemen tidak perlu pam banyak kali?

Walaupun ini pilihan, namun ingatlah untuk faedah diri sendiri, kalaupun tidak untuk penyusuan. Pasti anda tidak sanggup hadapi masalah tulang dan osteoporosis nanti kan.

POPULAR POSTS

Follow Me