Tuesday, July 7, 2015

# Gla Complex # KESUBURAN

TINGKATKAN PELUANG HAMIL DENGAN GLA COMPLEX

Tingkatkan peluang hamil dengan Gla Complex?. Anda ada masalah Hamil seperti saya dulu? Masalah haid tidak teratur? Sukar hamil? Ada cysts atau fibroid? Berisiko kanser? Kulit kusam, berjeragat atau tona kulit tidak sekata? PMS? Menopuse? Ini semua masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita kan. 

Saya ada ceritakan masalah yang saya hadapi berkaitan Tiub Fallapio Tersesumbat. Kawan2 boleh baca entry saya.  Sangat2 stress kan dah kahwin bertahun2 masih belum ada anak..saya pernah alami selama 4thn+ dan saya faham sangat perasaan yang korang alami. Tetapi apa2 pun yang terjadi semua bergantung pada kuasaNya..kita sebagai hambaNya hanya mampu berdoa dan berusaha..InshaAllah



Ok..biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan. Haa kalau nak tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni? GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu juga orang masalah haid, sukar hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.



Jadi apa fungsi Shaklee GLA Complex?

  • Shaklee GLA Complex seimbangkan hormon untuk melancarkan kitaran haid
  • Shaklee GLA Complex membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu wanita dalam menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan
  • Shaklee GLA Complex melegakan simptom PMS
  • Shaklee GLA Complex membantu mengatasi masalah menopouse
  • Shaklee GLA Complex menguatkan kuku dan rambut
  • Shaklee GLA Complex menjadikan kulit cantik, sihat dan berseri (jika diamalkan berterusan kulit akan kelihatan glowing)
  • Shaklee GLA Complex membantu menangani ekzema
  • Shaklee GLA Complex membantu melegakan simptom artritis reumatoid
  • Shaklee GLA Complex menguatkan sistem imun badan
  • Shaklee GLA Complex bersifat anti-oksidan untuk memperlahankan proses penuaan
  • Shaklee GLA Complex mengurangkan blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung
  • Shaklee GLA Complex mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Shaklee GLA Complex mengawal kolesterol dan membakar lemak
  • Shaklee GLA Complex membantu fungsi saraf
  • Shaklee GLA Complex melambatkan proses osteoporosis
  • Shaklee GLA Complex mencegah pembentukan sel-sel kanser
  • Shaklee GLA Complex mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Shaklee GLA Complex membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.
  • Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari Shaklee GLA Complex boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.
Lihat testimoni saya di ENTRY sebelum ini berkaitan Period Lancar dengan Gla Complex dan terbaru dalam minggu lepas kawan sekolah yang pernah ambil Gla Complex + Zinc Complex wsapp bagitau dah selamat bersalin anak kedua selepas anak sulungnya dah pun berumur hampir 9thn. Best kan?





Hubungi fiza untuk konsultasi percuma..InshaAllah..kita sama2 usaha 

2 comments:

Eva Heart said...

Saya lum lagi try makan GLA hehe

ummu khayla jual vitamin said...

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tanda anda hamil.

POPULAR POSTS

Follow Me