Sunday, July 5, 2015

# My Family

SHOPPING RAYA

Kami sekeluarga baru berkesempatan nak cari barang2 raya ahad lepas. Itu pun cuma cari Baju until 2 hero ni her..untuk saya?..kita tengok baju apa yg tak terjual kat expo tu nnti kita grab jer..he he..mmg sejak berniaga mcm ni tak pernah dah beli baju raya..jimat kan?? He he

Utk En suami..nnti dia cari sendiri kot. Tema raya kami tahun ni? Tak pasti lagi kot..semua bajet nak cut..haha..

Lama tak shopping dekat Megamall Penang ni. Sesekali masuk best gak. Memang bersesak bahagian kanak-kanak dan bayi. Semua parent nak cari baju untuk anak. Saya ni bila dah jalan2 tempat sesak macam tu mula nak pening kepala..last sekali cuma sempat beli 2helai seluar jeans untuk anak2..nanti lah, kita datang lagi tp bukan hujung minggu la..huhu


Shopping raya 2015 belum settle...aduhhh lagi pening..

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me