Sunday, July 5, 2015

# PROMOSI # TIPS KULIT CANTIK

RAHSIA AWET MUDA DENGAN VIVIX

Sempena bulan promosi Vivix, jom nak story ckit kaitan Vivix dan awek muda ni. Rata2 yang kita dengar Vivix sinonim dengan Anti Kanser dan banyak membantu pesakit Kanser menjalani kehidupan lebih baik. Selain itu, pengamal Vivix dpt EXTRA bonus sbb apa tau? haaa..awek muda semestinya!



PROMOSI JULAI...apa anda dapat?

2 botol Vivix
free membership
harga terbaik
free Vitalea (multivitamin no 1 dunia)
cash back rm30+
Y.E.S Program


Untuk tubuh kita kembali normal dan sel-sel tubuh kembali sihat, tubuh memerlukan antioksidan secukupnya untuk mengatasi masalah penuaan ini. Antioksidan ini boleh diperolehi dari sumber pemakanan yang kaya dengan aktioksidan. 

Tahu tak?..Saintis Shaklee menghabiskan bertahun-tahun kajian tentang fenomena ini. Akhirnya, terhasillah Vivix Shaklee, supplemen yang mengandungi kombinasi resevratrol dan phytonutrient. Sumber resevratrol dan phytonutrient ini adalah dari anggur muscadine, sejenis anggur yang jarang ditemui dan terbaik kerana ianya tumbuh secara semulajadi dalam cuaca yang ekstrem. Menurut saintis, semakin anggur itu terdedah kepada cuaca yang ekstrem, semakin tinggi penghasilan resevratolnya.


Apa yang istimewa sangat Vivix ini?

Semulajadii! Bebas dari pewarna tiruan, perasa, pemanis dan pengawet.
Ramuan yang digunakan berpotensi lebih 10 kali dari resevratrol biasa dan hanya bertujuan untuk memperlahankan penuaan sel.
Mengandungi lebih dari 15 polyphenol termasuk ellagitannins iaitu antioksidan semulajadi!
Vivix telah dipatenkan khas eksklusif hanya untuk Shaklee!

Tak kan tu je yang best?..tgk ni..ada 1001 satu khasiat Vivix. Juga Ramuan Semulajadi Hebat yang perlu anda tahu.


Siapa perlu ambil Vivix?

  • Mereka yang berisiko sakit jantung
  • Mereka yang mempunyai risiko kanser
  • Mereka yang dikatakan ada keturunan kanser
  • Mereka yang tua sebelum masanya
  • Mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit
  • Mereka yang menghidap diabetes jenis 1
  • Mereka yang tinggi kolesterol dalam darah
  • Warga Emas

*Tolong! Jangan ambil Vivix andainya anda sedang dalam rawatan kimoterapi

Teruja dengan Vivix Shaklee yang best ni?..pm/wsap fiza 0124513311..fiza sedia membantu anda utk awek muda, kekal cergas bertenaga, bebas penyakit dan hidup lebih sempurna...inshaAllah

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me