Friday, May 29, 2015

# INFO: SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE PADANG SERAI, SUNGAI PETANI


Assalamualaikum semua..

Dah lama tak promote diri, asyik promote vitamin jer kan...haha..sebulan ni korang jangan bosan plak asyik dok update 2/3 entry/day..tgh join contest ni..hihi

Owhhhh..lupa..Hai semua, saya Afriza Abu Hasan, ID Shaklee no. 949698. Pengedar Shaklee Padang Serai.  Juga Pengedar Shaklee Sungai Petani.. Maklum la ada 2 rmh sekarang ni..mana2 pun boleh..dekat je nak desupppp dari padang serai ke bandar utama...dari bandar utama ke padang serai..superwomen la katakan..:)



Kepada peminat tegar Shaklee yang di kawasan sekitar Padang Serai Kedah seperti Taman Lagenda, Taman serai Wangi, Taman Mahsuri dan lain2 taman serta kawasan sekitar boleh dapatkan produk shaklee terus dari saya yer. InshaALLAH konsultasi paling BEST saya berikan sebabnya saya Pengedar Shaklee Padang Serai..:)

Juga untuk kawasan berdekatan seperti Ekor Kucing, Sidam, Sungai Seluang, area Kulim pun boleh. Kawan2 boleh calling2/SMS/wsap shj..pasti saya sampai.

Untuk area Sungai Petani, cod sekitar Bandar Utama, Puteri Jaya, Bandar Perdana, Tesco,Giant dan kawasan sekitar. Saya juga Pengedar Shaklee Sungai Petani. Macam tamak kan nk handle 2 kawasan, besar plak tu. Bisnes saya dimana2 tau,  nak suruh cod luar kawasan?.pastikan berbaloi la kan..kot order penuh bonet kereta inshaAllah pasti saya sampai..:)

Ingat tau..Pengedar Shaklee Sungai Petani..Pengedar Shaklee Padang Serai 

Nak datang rumah? hubungi saya dulu yer. Buat masa sekarang masa saya banyak di Taman Lagenda, Padang Serai Kedah. Kawan2 boleh boleh sms/Wassap untuk dapatkan alamat penuh. Kalau tak nak datang ambil dirumah, boleh juga kita set date and time dan jumpa di mana-mana. Anytime and anywhere inshaALLAH will try to reach my customers. 

Apa yang bestnya beli direct dari saya?
  • Postage semestinya free
  • Konsultasi secara berterusan untuk my beloved customers.

Jadi, kalau berminat jom kita roger-roger dan set bila nak jumpa.

Nak joih ahli dan perlukan penerangan atau bimbingan dari saya pon boleh. Keahlian hanya RM69 seumur hidup atau anda juga boleh dapatkan Keahlian Free sahaja dengan hanya pembelian 200uv. Ingin tahu caranya, cepat2 roger saya.

Sekarang tengah ada OFFER HEBAT dari Shaklee tau.  Sekiranya anda mendaftar diri sebagai ahli & membuat pembelian produk serendah rm22, anda layak mendapat Vitalea secara percuma di SINI !!!..wow..best kan? ha..cepat2 wsap saya untuk details.

Apa tunggu lagi?? Nak barang cepat tanpa kos pos..pm/wsapp/sms 012 4513311
Selain itu, anda juga ada pilihan jika mahu buat belian secara online terus dari Shaklee sendiri. Sangat sesuai bagi mereka yang suka shopping online..

Pembelian boleh dilakukan melalui kad debit atau kad kredit. Mudah kan? Hanya di hujung jari. Boleh klik di bawah untuk membuat pembelian vitamin kesukaan anda! Perlukan bantuan boleh roger saya.

TEMPAH SEKARANG PRODUK SHAKLEE ANDA!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=41c831141b8539bbbfc233928f6bf831
Konsultasi percuma boleh hubungi fiza:  

Shaklee ID: 949698
sms/whatsapp: 012 4513311  
FB / Page: Afriza Abu Hasan / Qisya E Shoppe 
email: eijamw@gmail.com

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me