Tuesday, May 26, 2015

# NUTRIWHITE # TIPS KULIT CANTIK

Gentle Deep Foaming Cleanser dari NutriWhite Pencuci Muka Setanding Jenama Terkenal

Assalamualaikum w.b.t..

Hari ni #hantublogcontest..fiza nak story mengenai  produk paling BEST, paling menjadi kesukaan fiza! Nak tahu produk apa? Teruskan membaca yer..:)

Sebelum ni, fiza memang berhadapan dengan masalah kulit muka yang agak berminyak terutama di zon T..haa korang pun memang biasa kan..tapi kadang2 bila dah touch up sana sini, pakai bedak, mekap..masuk 2/3 jam mula la muka nampak agak tidak sekata!..stress tau..huhu

Tapi tidak lagi hari ini selepas fiza menggunakan pencuci  Muka Gentle Deep Foaming Cleanser dari Shaklee..Best sangat pencuci muka ni..korang percaya atau tidak sebelum ni, hampir setahun fiza xpakai pencuci muka..cuma basuh muka guna Sabun Beras Siam tu je. Sebabnya, semua pencuci muka yang beli sebelum ni, mmg tak menepati citarasa..ada je yang tak kena..mmg kadang2 stress sgt.




Setahun lebih dah join Shaklee, tapi baru terdetik dalam 3bln ni nak cuba Pencuci Muka ni..Mahal pun mahal la..eh, sape cakap MAHAL??..Harga mmg agak Mahal la tp kalau korang bandingkan dengan Jangka hayat pencuci ni sure tak menyesal kalau beli..nahh, sekarang 3bln dah guna tp still berat lagi..agak2 boleh kot 4/5 bln lagi..ada testimoni pengguna yang lain guna pencuci Nutriwhite ni hampir setahun!!..wow..

Apa yang BEST SANGAT pasal pencuci muka Gentle Deep Foaming Cleanser ni?...haaa..salah satu yang fiza suka sebab whitehead kat dagu hampir hilang dah tau..dah tak payah nak picit2 lagi. Selain itu apa yer?? Jom tgk kat bawah:
  • Membersih & Menyengarkan Kulit
  •  Rumpai Laut Menghilangkan Kotoran, Membuang Sel-sel Mati dan Menegangkan
  • Alga Hijau Menyahtoksin dan Melembapkan
  • Strawberi Begonia Mencerahkan dan Mengimbangi Pigmen
  • Lembut & Menyegarkan

Memang sangat-sangat best guna pencuci ni..berbaloi2 dengan harganya..sekarang tengah aim full set nak amalkan tapi belum berkesempatan sbb harga boleh tahan la kan..beli satu2 pun ok dah..

Haaa..sebelum tutup tirai..SET PENJAGAAN NUTRIWHITE ni  sangat2 SETANDING dengan JENAMA TERKENAL / TERMAHAL dekat MALL tau!!..

Nak cuba Gentle Deep Foaming Cleanser boleh wsap fiza…inshaAllah fiza sedia membantu..

Boleh cuba Full Set Penjagaan Kulit dari Nutriwhite di SINI.. atau terus wsap fiza




Jangan Lupa tau, bulan ni Offer..JOIN AHLI SHAKLEE + BELI PRODUK SHAKLEE…anda layak mendapat sebotol  Multivitamin VITALEA Iron Formula secara PERCUMA!!..boleh klik SINI

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me