Wednesday, April 8, 2015

# Cinch Shake Mix # INFO: DIET

Kenapa Saya Suka Cinch Shake Shaklee

Cinch shake shaklee?..ramai yang tak suka..sbb?..kena bancuh! Tp kalau dah cuba pasti repeat order berkali2!

Kenapa saya suka?
Saya pasti anda juga akan suka bila dah cuba dan rasa..nyummy..pasti sedapp..


  • Cinch Shake Shaklee ada 3 Perisa yang Sangat Menyelerakan.
Perisa yang ada ialah Vanila, Coklat dan juga Cafe Latte. Ketiga-tiga perisa ni saya dah rasa dan saya paling suka perisa coklat. Bagi penggemar vanila, ia merupakan pilihan terbaik untuk anda dan bagi penggemar kopi yang ingin kuruskan badan, kami sediakan perisa Cafe Latte untuk anda. Jadi anda boleh cuba ketiga-tiga perisa ini dan InsyaAllah ianya menepati selera anda sebabnya ia memang sedap.

  • Cinch Shake Shaklee boleh Dibancuh dengan Pelbagai Resepi.
Cinch Shake juga boleh dibancuh dengan pelbagai resepi. Tidak semestinya kena bancuh plain macam tu je. Kita boleh pelbagaikan resepi bancuhan dan ikut selera kita. Di sini saya senaraikan beberapa resepi bancuhan cinch shake yang boleh anda buat.

Low fat milk + cinch shake vanilla
Low fat milk + cinch shake chocolate
Low fat milk + cinch shake caffe latte
Strawberry milk + cinch shake vanilla
Strawberry milk + cinch shake chocolate
Chocolate milk +cinch shake vanilla
Chocolate milk + cinch shake caffe latte
Chocolate milk + cinch shake chocolate

  • Bancuhan Cinch Shake sangat-sangat Mengenyangkan.
Satu hidangan bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu dah cukup lengkap untuk buat saya berasa kenyang dan perut rasa penuh. Tak perlu dah nak makan makanan-makanan lain yang lebih tinggi nilai kalorinya. Dah tak perlu nal kunyah-kunyah di waktu senggang. Bila dah kenyang, jadi nafsu makan yang meluap-luap tu pun dapat dokirangkan. Bestkan? Sebab tu Cinch Shake sangat-sangat sesuai untuk dijadikan sebagai replacement meal anda.

  • Cinch Shake buat Badan saya lebih Solid dan tidak Menggeleber.
Setelah hampir setahun saya mengamalkan cinch shake setiap hari, saya dapati badan saya lebih fit & firm. Maksudnya tidak menggeleber seperti dulu. Kalau dulu, bila usik bahagian betis ataupun paha memang berayun macam buaian laju-laju.hihi. sekarang, nampak lebih elok dan nak pilih baju pun senang sebab dekat bahagian lengan lebih kecil. 

Bagi anda yang tak tahu, dalam cinch shake shaklee ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak dan dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Jadi, kalau anda konsisten ambil cinch shake dalam masa sebulan tetapi berat tak turun, jangan terlalu panik, cuba buat ukuran ataupun perhatikan baju ataupun seluar anda. Makin longgar tak? Sebabnya walaupun berat masih sama nilainya, tapi bukan lagi lemak, tapi otot. Jadi, badan kita akan lebih nampak kecil berbanding dulu. Cuba kita perhatikan gambar kat bawah ni, inilah perbezaannya.

Nampak tak perbezaan kedua-dua ni? Walaupun berat sama, tapi bentuk dan ukuran badan tak sama kan?

  • Cinch Shake Memberikan saya Tenaga Segera dan Berpanjangan.
Inilah lagi sati kelebihan cinch shake shaklee yang saya amat suka. Kalau saya ambil sebagai sarapan, bukan sahaja mengenyangkan sampai ke tengahari, malah memberikan saya tenaga untuk buat macam-macam kerja rumah. Dan yang lagi menarik, tiada rasa mengantuk pun. Memang senang untuk saya menyelesaikan kerja-kerja rumah setiap pagi bersama anak-anak saya tu. Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan kekal bertenaga.


sempena bulan PROMOSI Cinch Shake Chocolate & Cafe Latte
 jgn lepaskan Peluang anda! Grab sebelum terlambat!!


SET LENGKAP SLIMMING DI SINI


TEMPAH SEKARANG PRODUK SHAKLEE ANDA! 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b02b973758c7bd49ca480d49713bb1b5

Konsultasi percuma boleh hubungi fiza:

Afriza (Fiza)
Shaklee ID: 949698
sms/whatsapp: 012 4513311
FB / Page: Afriza Abu Hasan / Qisya E Shoppe
email: eijamw@gmail.com

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me