Tuesday, April 29, 2014

# Herbal Blend Multi Purpose Cream

Herbal Blend Multi Purpose Cream

Hari ni nak story pasal cream hebat ni. Untuk pengetahuan semua cream ni mmg sentiasa out of stock. Kalau pun ada stok hari ni, esok lusa dah habis..hebat kan? Cream ini adalah serbaguna dan boleh dipakai pada kulit oleh sesiapa sahaja. Untuk bayi, sangat2 digalakkan bagi mengatasi masalah ruam, ekzema, gigitan nyamuk dan lain2.Cream ini adalah cream kulit yang serbaguna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa sahaja. Bayi sangat disyorkan menggunakan cream kulit serbaguna ini bagi mengatasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dll. 

Sepanjang saya menjadi ahli shaklee, saya hanya sempat beli 1 sahaja utk kegunaan sendiri, sebabnya waktu tu tak tahu lagi kegunaannya utk apa. Rupa-rupanya bagus utk kulit kering, tapak kaki, luka-luka kecil, gigitan serangga. Anak2 yang ada masalah kulit juga boleh mencuba cream ni.

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk Sage, Horse Chestnut Yarrow dan Rosemary. Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.


Kelebihan Herbal Blend Multi Purpose Cream:
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit yang pecah 
  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  • Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox 
  • Menghilangkan ruam pada bayi 
  • Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun)
  • Memecahkan Lemak / Pembuangan Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada  Bahagian Perut 
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian & seisi keluarga


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.




Konsultasi percuma boleh hubungi fiza:

Afriza Abu Hasan (Fiza) ** Shaklee ID: 949698 ** sms/whatsapp: 012 4513311 /
011 10833115 ** FB Page: Qisya E Shoppe ** email: eija_2004@yahoo.com

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me