Friday, October 12, 2012

# D' Aiza Collection # Friends

BILA JATUH...

Syukur Alhamdulillah...

hampir setahun yang lalu, saya menubuhkan sebuah butik DAC..kini dah genap setahun...masih dlm proses pembelajaran..

yerr..saya tengah jatuh...dlm proses utk bangun semula..dulu semua dah pesan..buat sndiri, tak payah la share2 ni...tp saya xde modal besar..terpaksa juga cari kwn utk partnership..now..its happen..

wpun share say 70% lebih pada dia..tp bila salah langkah ckit, saya juga yg pening...apa2 pun saya terima dugaan ni dgn penih sabar...Tuhan sayangkan saya..sbb tu dia uji saya kan...

ermmm..dah lama kan saya tak update blog ni..bila ada masalah baru la teringat nak buka..huhu
jgn marah tau...sgt2 bz dgn anak2, dgn kedai...skrg semua nak kena settle sndiri..

meh nak update sikit....jom lawat page DAC...jgn lupa LIKE tau...D' aiza COllection



** NEW UPDATED!!! SYRIA SAKURA RM79 INC POS...:)

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me