Wednesday, January 25, 2012

# Contest # giveaway

1st Giveaway by D'Aiza Collection

~~~ STICKY MODE~~~

1st Giveaway by D'Aiza Collection 


1st time nak buat peraduan ni..harap2 ada la yg sudi nak join ye..Giveaway ni dibuat sempena pembukaan blog terbaru saya iaitu D'Aiza Collection...jom ajak kawan2 sama2 join giveaway ni..mana la tau anda di sana bertuah....

Hadiah?? semestinya barangan kat Butik saya...akan ada 3 pemenang bertuah nanti..contoh hadiah:
1st: Blouse/kemeja/jubah/Tudung
2nd: Tudung/Accessories
3rd: Tudung/Selendang
p/s: ini adalah contoh je tau...:)

syarat2nya simple je...jom tgk: 

1.  Mesti menjadi follower blog saya & blog baru http://d-aizacollection.blogspot.com/
2.  Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe
3.  Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.
(pada kwn2 yg ada blogshop/personal yg sudi tukar2 link / exchange banner dgn blog DAC juga dialu2 kan)
4.  TAG 5 rakan anda (ajak ramai2 pun xpe..hehe)
5. Jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini
6. Tarikh tutup 31st January 2012 tepat jam 12 malam.
7. Pemenang akan saya umumkan selewat2nya 15 February 2012
8. Keputusan adalah muktamad. Segala bantahan tidak akan dilayan

    2 comments:

    nieda said...

    nak join.. nnti nida wat entry.. skrg ni pkai ipad susah sikit nk menaip pjg2

    FIZA said...

    jom ramai2..ajak kwn2..huhu
    blom ada yg sudi nampaknya..:(

    POPULAR POSTS

    Follow Me