Tuesday, July 12, 2011

# Pregnancy

Blood Sugar Profile - BSP

Ahad lepas kena minum air gula utk Oral Glucose Tolerance Test (OGTT)..biasa la minum air gula...masa 1st baby dulu pun 2x gak kena..yang ni baru 1st time buat sbb ada kes kencing kotor...

so smlm klinik call inform result selepas lebih pada paras normal..tinggi ckit la..bacaan sblm 4.1 & selepas minum 7.1..so dia suh gi klinik utk buat BSP...aduh ni yang leceh sbb xde sape nak jaga Hadif...

so..pagi ni Hubby terpaksa gi keja lewat utk jaga Hadif...cuma amik darah kejap je..kul 8..8.15 dah start keta nak balik...bacaan kul 8pg td 4.9

kena gi lagi tghari ni pukul 12...kena la bawa si anak bujang tu...aduhhhhhhhhh...

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me