Thursday, June 9, 2011

# OTHERS

MACAM TAK PERCAYA..TAPI..

Assalamualaikum wbt...

dah lama tak update blog..tiap hari dok berdua jer gn baby Hadif..(bukan baby lagi dah..sthn dah' hehe).. sambil layan internet.....terbuka la hati nak join 1 benda alah ni sbb tgk kawan sndiri sudah berjaya...masuk sambil tawakal jer & berserah...kalau rugi pon nak buat mcm mana kan..kalo untung..alhamdulillah.. xperlu buat ape2...just sesambil2.....sekali ja iklan..skali dapat $$$$ tu.......fuh..modal pon dah balik..dapat duit tambahan lagi....amat happy...skrg ni niat hati nak cari kerja dah terbantut plak..kalo ikut2 kan dah hampir 2thn saya dok melangut jer tgk pokok anggur yang ntah bila nak berbuah......... DAPAT DUIT BUAT KERJA DARI RUMAH...yahoooo... kalu kawan2 semua nak tau..boleh la search2 tgk n daftar kat sini....PERCUMA jer daftar..so apa tunggu lagi...JOM



No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me