Thursday, June 16, 2011

# Muhammad Hadif Irsyad # Pregnancy

34week dah..

Alhamdulillah...pejam celik..pejam celik dah masuk 34w...makin xlarat nak handle si abang sorang2..nk hantar kampung xsanggup plak nk pisah lama2...selagi terdaya ibu layan jer...tp mak dah bising suh hantar balik kg...tp xnak lah...tak penah pisah lama2...baru sekali jer tinggal..tu pun semalam jer...

ermm...tp Hadif Irsyad ok jer gn sape pun...sbb kalo time balik kg selalu jer dia tido mlm gn atok dia..so far xde la meragam...

Alhamdulillah..walaupun dah sarat so far xde maslah apa...ibu masih kuat nak jaga Hadif...dia pun pandai bawa diri..xpenah susahkan ibu...saaaayang anak ibu...

berdebar plak nak tunggu lagi 6w...hopefully baby kuar awal ckit dr tarikh dijangka tu yer..ibu nak sambut raya la sayang...hehe..(boleh plak mcm tu ek' hihi)

semua persiapan dah ready...tunggu masa jer..harap semuanya selamat & dipermudahkan..Amin


 

2 comments:

nieda said...

sekejap je dah 34weeks..timing puasa dan raya lah ni yer??

FIZA said...

ye lah nida..29july..harap2 b4 date tu lar..hehe

POPULAR POSTS

Follow Me