Tuesday, March 29, 2011

# Breast Pump # BreastFeeding

Modu Breast Pump

MODU- Pam Penyusuan terbaru di pasaran Malaysia.



Mari, saya ceritakan serba sedikit mengenai MODU.

* Pam berganda 2 – double pumping – didatangkan dengan 2 set utk kegunaan pam berganda di dalam satu kotak – tak perlu beli aksesori tambahan. Semuanya 2.

* Mempunyai 6 level digital, level 1 dan 2 utk fasa stimulasi, dan seterusnya level 3 utk fasa vakum

* Pam penyusuan yang menyerupai nada hisapan bayi (mimic baby’s suction)

* Pam penyusuan yang tidak akan sekali-kali backflow

* Pam penyusuan yang mempunyai side function – nasal suction (utk bayi) dan cleaning function (akan di demo semasa pelancaran)

* 2 corong silikon – selesa dan tidak menyakitkan

* Pam elektrik yang mempunyai jangka hayat sehingga 2000 jam.

* Tekanan 500 – 1060 hPa

* Berat: 700 gram sahaja

* Warna: PINK :-)

* Warranty: 1 tahun

* Sparepart dijual berasingan

Harga asal: RM599

Harga promosi: RM 559

Anda sudah boleh buat Pre-Order Pam Penyusuan MODU bermula hari ini – terhad kepada 30 ibu yang terawal sahaja dengan harga RM 499 sahaja!

* Pembayaran melalui kad kredit online (paypal), kad kredit di semua cawangan sarakids, m2u, ibg transfer dan tunai diterima*

** Pam akan mula di hantar kepada pelanggan pre-order pada 20 April 2011 **

BOLEH BELI KAT SINI: ONLINE

sumber: SARA KIDS

2 comments:

wan nurul hezrina said...

nampak mcm menarikkan??cumiljer pumpnie..mcm swing jer nampak.tapi yang besh 2ble pump n hargapun oklah..

che_puang said...

saya ada beli pam ni, and TERSANGAT LA KECEWA dengan prestasi pam ni.

Kerap sangat rosak, and paling kerap, suction dia tak rasa.
Hantar pegi servis, baik la kejap, dalam 2 minggu, lepas tu start balik problem yang sama.
Sampai fedup dah nak hantar.

My advice, sesape yang nak beli breastpum, JANGAN LA BELI PAM ni.
FRUST hoi.
Membazir duit je RM500, dapat pam yang TAK BOLEH PAKAI.
Even send balik untuk servis pun, SERUPA SAJA.
Buat sakit hati je.

POPULAR POSTS

Follow Me