Saturday, October 9, 2010

# Nuffnang

Buffered Earnings

Alhamdulillah...BE ibu dah naik jadi 3 hari ni...last week ada 4 pahtu turun jadi 2..hari ni buka2 ada 3 plak..

tertanya2 gak bila agaknya 'catatan hidupku' akan terlist dlm nuffnang ni??? hehehe

ermm..dah 3 angka..nak cash out tp mcm nak kumpul dulu...ni kali ke2 ibu nak cash out..semuanya hasil dari blog shopping ibu (Galeri Sri Anggun)..

walaupun ibu dah lama tak update stok baru kat blog boleh gak dpt BE kan..mungkin rezeki kot walaupun tak semeriah blog kawan2 yang lain...:)

boleh la buat shopping utk anak ibu nanti...apa nak beli ya???:))

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me