Saturday, October 2, 2010

# INFO # Muhammad Hadif Irsyad

Aldo: Ego Convertible Car Seat - Red

aduhhh...En.Hubby tgk senyum je...shopping lagikk...

car seat yang ada sebelum ni mcm x puas hati je nak bawa HI travel jauh/dekat..huhuhu(dah jual pun kat mudah.my)
so ibu decide beli baru..

oleh kerana En.Hubby xde sini nak temankan ibu shopping...apa lagi ibu shopping online la....smlm dari pagi sampai tgh mlm ibu survey car seat ni (nak yang murah, quality & paling penting tahan lama...huhu)..

setelah review semua tempat shopping yang ada (online la) dan review pendapat kwn2 ...kat sini la paling murah sbb ada 20% diskaun tp postage kena add la kan...tp xpe still murah dari tempat lain...kalau ada yang murah lagi??huwaaaaa...xpe la..
Aldo: Ego Convertible Car Seat - Red
enlarge
Hot

Aldo: Ego Convertible Car Seat - Red

RM 299.00 235.00
Item details
Weight: 8 kg, 0 grams

Product Features:

- Suitable from newborn to 4 years ( 0 to 18 kgs )
- 5 point security harness
- Allow rear & forward facing
- Internal cushion for extra comfort
- Breathable fabric reduce the heat for tropical weather
- Car seat weight : 8kg

Warranty; 1 year Limited Warranty

********************************


Dear AFRIZA ABU HASAN

We have received your payment for order P000000223. Your order has been processed.
We will ship your order soon.

Item CodeItem DescriptionItem PriceQtyTotal
AD-CSRAldo: Ego Convertible Car Seat - Red 235.001235.00

Delivery Option: To Peninsula Malaysia10
10
Sub Total:245.00
Final TotalMYR 245.00


Thank You


Otaki Baby Centre
No. 64, Jalan Kuning, Taman Pelangi, 80400, Johor Bahru, Johor. Malaysia
012-773 1700
07-331 5908
admin@otakibaby.com,
www.otakibaby.com

1 comment:

LIZA said...

salam,

sorry, saya nak tau mcm mana awak letak carseat ni in reclined position ye? backboard kat belakang tu biar camtu je ke atau boleh flipped masukkan ke dalam? sy beli gak this carseat ni, tapi bila nak letak in reclined position with the backboard terbiar as it is, mcm tinggi semacam je jadinye... rasa cam tak secure lak... risau nak letak baby...

POPULAR POSTS

Follow Me