Wednesday, August 11, 2010

# OTHERS

silap sendiri....

nak dijadikan citer..jumaat lepas pos 2 parcel utk customer..sorang kat subang jaya & lagi sorang kat bandar bukit puchong..2 parcel je ok' huhu..biasanya mmg pos kat telco & pos sbb dekat je gn rmh..

isnin 9hb..:

Customer SJ
Customer SJ: fiza..nape tudung lycra yang sampai??kita order shawl!!!
fiza: alamak!!! biar btol...huwaaaaa terkejut + menangis dlm hati..ok xpe nanti fiza check..rasanya tertukar dgn customer lain...
Customer SJ: huhu..ingatkan nak pakai balik ipoh mlm ni..xdpt la...
fiza: sorry byk2 tau..1st time jadi nie...huhuhu (mmg dah gelabah giler time tu)

Customer Pchg
call customer kat puchong...dia ckp blum received sbb dia xde kat rmh...esok dia kena gi amik dekat pej pos PBP..
so disebabkan fiza kenal gn dia nie..kira kwn atas kwn la...dia agree utk pos item tu esok lps dia pick up kat pos opis...Alhamdulillah lega rasanya...

Mlm tu minta tlg cousin pick up brg dekat Subang Jaya..Alhamdulillah dpt..ingatkan nak suh dia pick up kat puchong sekali tp customer tu blom lagi pick up kat pos opis...
aduhhh..mmg serabut...

selasa 10hb..;

Mr Hubby tlg poskan brg yang pick up smlm ke Puchong....selamat 1 hal..

ptgnya customer kat puchong call inform xdpt pick up brg sbb xsihat...aduhhh..time nie mmg gelabah sbb dah janji dgn customer SJ dia akan dpt brg esok..

mlm dok pk apa nak buat???///

rabu 11hb..:
no choice..terpaksa gi puchong..1st gi rmh customer tu & amik surat dr pos laju & then gi collect sendiri kat PBP,...aduh..dah la nak cari rmh dia ckit punya susah..pahtu cari pos opis plak...

dgn baby lagi...sorry ye sayang....sib baik la baby xmeragam & nasib baik jugak cuaca sgt2 la redup...

balik dr puchong ingatkan nak terus hantar ke SJ tp mmg xtau jalan nak gi situ..sudahnya singgah pos opis & pos brg tu....

1st day puasa...byknya dugaan hari ni...pukul 8.30pg keluar rmh...12.30tghari sampai rmh...siannya anak ibu..huhuhu

*** peringatan: tunggu hingga org telco & pos tu lekatkan consgment note tu baru balik...wpun dah siap2 tulis nama kat plastik pos laju tu...
*** org telco & pos tu yang salah..sbbnya bila tgk parcel tu mmg sah dah btol apa yang fiza tulis....mcm mana dia leh silap lekat????INGAT AWEK KE BANG???..aduhhhh..mmg nak kena ni..sib baik bulan puasa..

2 comments:

nieda said...

seabut juga masalah mcm ni kan..sabar ajelah,dugaan bulan puasa

FIZA said...

mmg serabut nieda..kalo sorang2 xkisah..huhu

POPULAR POSTS

Follow Me