Thursday, August 12, 2010

# OTHERS

Bengang dgn MAXIS!!!

pepagi buta dah bengang dgn MAXIS...

alkisahnya..Mr hubby balik smlm tnya nape line prepaid dia xleh pakai a.k.a NO SERVIS...
ahad lepas dpt call utk acivate supplimentary line..so mmg dah berhajat lama nak activate no Mr Hubby dlm FAMILY PLAN...lgpun dia ckp ada PROMOSI (xpayah byr 3bln utk supplimentary line tu)...disebabkan dah boleh activate by phone (xpayah gi Maxis centre aku pun setuju la kan..bukannya senang nak gi centre dia..

mlm ni Mr hubby mmg bengang dianya phone xleh pakai..al maklum la..kontraktor..byk pakai phone..org tu call..org ni call..site problem la...itu la..ini la...huhuhu

smlm xteringat nak call customer servis..so bangun sahur pagi ni try call pukul 4.51 pagi' haha..padan muka diaorg

fiza: i ada activate utk supplimentry line..so sampai skrg belum dpt lagi new simcard but my prepaid line dah xleh pakai/no servis..boleh tlg semak utk i??

CS: boleh sy dptkan no tel prepaid tersebut?

fiza: 017-4055...

CS: sebentar ye puan..saya akan semak...

mak aihhh...berjanggut tunggu...

CS: ok saya dah semak...line prepaid dah diactivate kan disebabkan pihak kami telah pun activate line baru..new simcard akan sampai dalam minggu ni jugak..

fiza: tp sy simcard prepaid saya dah xleh pakai..u tau tak berapa my husband rugi sbb xleh nak buat call (saja je tu sbb xtau nak ckp apa..huhu)..u sepatutnya tunggu till new simcard sampai baru u deactivate OR u sepatutnya inform i dulu by phone u nak deactivate dis simcard...so skrg mcm mn??

CS: maaf puan, kita mmg x boleh nak activatekan prepaid tersebut sbb dah activate yang new simcard..

fiza: ye lah..saya tahu..tp u xboleh buat mcm tu...my husband byk pakai phone..mcm mn i resolve this problem..new simcard blom sampai..

CS: sekejap ye puan..

TUNGGU LAGI...aduhhh...geram pun ada..

CS: sy dah semak..puan akan dpt new simcard hari ni @ esok..

fiza: saya nak hari ni jugak..if tak sampai sy pegi u punya centre and batalkan supplimentary ni..

CS: saya akan hubungi puan pagi ni utk pengesahan..

fiza: ok saya tunggu...pagi u tak call..tgahri i pegi maxia centre...

trus letak phone...aci tak???huhuhu

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me