Saturday, July 3, 2010

# Contest

Sweet Cute Baby Smile Contest!!!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

1st time ibu nak join contest nie tp xde gambar Hadif Irsyad yang menarik..pape pun ibu cuba je dulu' hehe
so..pada sesape yang nak join boleh la klik Sweet Cute Baby Smile Contest

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

dan para blogger boleh la melayari blogshop nie yang baru saja dilancarkan Babyku Cute Collections

Ini lah gambar si comel ibu (bagi ibu lah)'...ibu snap pic ni pagi nie..jenuh gak nak agah2 dia suh dia senyum..ini lah hasilnya..


Nama Baby: Muhammad Hadif Irsyad
Umur: 2bln +
Nama Ibu: Afriza bt Abu Hasan

3 comments:

nieda said...

gud luck...comel

INTANKUTERPILIH said...

alahai tomeynyer dia...

ppb_ppkp said...

hamboih2...senyum mu menawan la hadif.. untie like...
fiza..sat ja dah besar anak hang.
nanti balik perlis..mai la rumah cheq na..

re:fiza..wat masak lemak ngan ikan keli bendang...walaaaaa mabeless kan..
ye ke ???/aku cari merata fiza..
merata nat laki aku caari..
akhirnya jumpa kat abi..haha

POPULAR POSTS

Follow Me