Tuesday, July 27, 2010

# BreastFeeding # Muhammad Hadif Irsyad

Hadif vs Susu Botol

Syukur Alhamdulillah...hari nie Hadif Irsyad dah mula nak hisap susu ibu dgn botol..biasanya ibu train time Hadif Irsyad lali tgh2 mlm tu...pagi ni ibu bagi dia nak plak hisap..ibu x nak sonok lagi tp satu perkembangan yang bagus utk ibu & Hadif Irsyad..semangat ibu nak mengepam pun kembali bila anak ibu dah mula nak botol...

hari ni ibu dah mula berjinak2 nak hantar resume..nak cari kerja la...abah sorang keja mmg xcukup..so ibu kena la berkorban..lagipun hutang PTPTN ibu sape nak bayar kan??dah lama tertunggak..huhu

ibu kalau boleh nak start keja lepas raya so skrg ni mula2 la survey & nak tempat yang dekat je gn rumah..memilih plak tu' hihi..ibu tak risau sbb byk je lubang keja area damansara/TTDI nie..yang penting xnak memilih keja..hopefullly ibu dpt keja yang bagus & rezeki utk anak ibu ye..setiap anak kan ada rezeki masing2..

2 comments:

nieda said...

nieda pun plan nak cari kerja, tapi hati ni berat je fiza..dgn husband yang x berapa nak bagi..
Sebelum ni mmg husband yg bayarkan ptptn tapi berapalah sgt..nida kalau keja nak bayar byk sikit biar cepat habis..

Fiza, selalu kalau cari kerja selain elx guna apa??

FIZA said...

tu la nieda..mmg kena keja...sejak benti mmg langsup stop bayar..ada gak la byr guna duit bisnes tp sbln RM50je..byr kos pentadbiran je' hahaha..

selain elx, selalu fiza jenguk kat mudah.com mcm byk je keja adv hari2..pahtu kat jobstreet tp tak register la..fiza just search job apa nak pahtu apply via email & beli the star hari sbtu tu..

POPULAR POSTS

Follow Me