Tuesday, May 25, 2010

# Interview

Interbiu DPLI

Ahad lepas 23 Mei 2010, ibu gi interbiu DPLI kat UUM Sintok..tanpa persediaan yang secukupnya, hanya tawakal..kalo ada rezeki..InsyaAllah dpt..tp keyakinan utk dpt tu xde sbb mmg lansung xde buat persediaan..penemuduga tu tnya ' hari ni ada baca paper tak?..dengan yakin, tulus ikhlas ibu jawab 'tidak'...so xde lah dia tnya apa2...persoalan lain biasa2 je..tnya pasal coz yang ibu apply, masa kat UM pernah pegang jawatan apa..so simple Q...

xpe..ibu cuba lagi next year' utk thn ni mmg xready lagi..amik MEDSI hari tu pun tgh sarat lagi 3 hari nak deliver' hehe..

yang penting..utk thn ni ibu nak jaga Irsyad sepenuh masa..InsyaAllah..

1 comment:

nieda said...

semoga berjaya..

POPULAR POSTS

Follow Me