Wednesday, April 14, 2010

# My Baby

Check Up @ 36W

last friday 9/4/2010 jumpa DR pakar kat HSB...sbb dpt surat refer dr KK kelana Jaya...lama gak..bosannya menunggu...scan dpt EDD bulan Mei...dia tnya DR kat KK tak scan ke?huhuhu..mana ada scan...scan masa nak tau EDD je..tu pun time 15w...

DR tu bising2 kat ckp dr kat KK tu xbuat keja..pttnya dia scan dulu sebelum refer kat Hospital...diaorg ptt pakai EDD 7/05/2010...sbb apa tau..bukan sebarangan DR yang bagi EDD tu..Pakar O & G lagi..hehehe

seb baik mula2 dulu dok check up kat pakar..glemer gak DR Idris ni kan..mana tak glemer nye..pakar kat PMC apa...

kita yang blur ni dengar je DR Mohan tu bising2..siap suruh staff dia buat report pahtu hantar kat KK kelana Jaya...

so..conclusionnya...masa 9/4/2010 tu baru 35W + 4days..dia ckp bb pun blom matang lagi kan mcm mn nak engage..huhuhu.

seb baik gi hospital hari jumaat coz sabtu nak balik kg...kalo pegi sabtu alamatnya lambat la sampai kg..dok hospital pun dekat stgh hari...

10/4/2010
dah kat kg...panasnya hanya Tuhan yang tahu...lps mandi pun boleh lencun lagi..berpeluh siap leh perah baju..hahha..

13/4/2010
start check up kat Klinik Desa kat rmh...36w + 3days...head baby lom engage lagi...
nex week kena jumpa DR kat sini lagi sekali...sbb kes refer dari KL kan...kena la jumpa DR

1 comment:

nieda said...

harap semuanya selamat..mmg lagi nak bersalin lagi panas, dulu nieda dah sarat terjaga kul 2 pagi sanggup mandi..panas giler. kalau bersalin 10 mei Humaira ada geng,,hehe

POPULAR POSTS

Follow Me