Tuesday, February 23, 2010

# My Family

MENGIDAM..

huhuhu..dah lama tingin nak mkn laksa kola perlis gn ikan bakar kat kola..bila hajat nak sampai nie...mcm xsabar plak nak balik kg..susahnya nak cari laksa yang sama mcm kat kola..hihihi..

insyaAllah hjg bln 3 ni dah nak balik kg sbb my hubby nak abiskan cuti (AL) dia yang thn lps punya..boleh amik takat bln 3 ni je...kalo masuk bln 4 nie dah pakai AL dis year...bln3 pun xpe lah...tp cian plak nanti dia dok rmh sorang2 dok mkn nasi bungkus hari2..hehehe...

so semua xtvt/agenda utk bln 4 tertangguh sehingga selamat deliver putera sulung ku ini...apa xtvt/agenda tu??byk sebenarnya..(esp my biz..so kena la cuti dr berbiz yang tgh rancak tue..huk..huk)

ermmm...dah terbayang apa nak buat kat kg...1st dlm kepala ni nak pi kola perlis la...pekena laksa gn ikan bakar yang mabeles tu..hehhee...InsyaAllah moga tercapai hajat ku ini...

so..masa kat KL ni tinggal lagi sebln la kan...insyaAllah hjg bln ni gi shopping lagi..byk lagi brg baby xbeli..

semoga dipermudahkan..Amin

2 comments:

nieda said...

moga semuanya selamat,laksa mmg sedap. sebelum bersaln kena pekena dulu..kalau org yg kuat pantang smpai setahun x boleh mkn laksa, tp nida setakat 3 bulan boleh la...hehe

FIZA said...

ha ah nida..mmg kena pantang laksa nanti..laksan kat sini merata tmpt dah try..semuanya xmenepati selera..huhuhu

POPULAR POSTS

Follow Me