Sunday, January 24, 2010

# My Baby

1st time shopping brg baby

pagi tadi jenuh pujuk hubby gi Hytex (16 January – 7 February 2010 : Hytex Warehouse Sale) kat kepong..saja nak survey brg baby..kalo berbaloi apa salahnya beli kan...baru nak start cari brg baby nie..rasa teruja gak sebenarnya..hehhee

sampai kat sana mmg xramai lagi org..tgh2 syok memilih dah rasa org sekeliling penuhnya...kul 10.15pg sampai..wah best gak..mcm2 jenis baju ada..drp newborn baby hingga lah yang besar2 2-3thn..

ibu dah siap beli baju yang boleh pakai sampai baby ibu umur setahun..ok tak mcm tu' hihihhi..
bukan apa..teruja tgk harga semua RM5 je sehelai..baju utk newborn dah ada 3helai..susah gak nak cari baju sepasang ni..coz diaorg men campak je..bila jumpa baju seluar baju plak xjumpa...utk semua baju ni ibu habis RM204 je...berbaloi2..sampai umur setahun baby ibu boleh pakai..kebanyakkan jenama Tenderly, Disney & Looney Tunes..nak beli jenama mahal2 ibu lom mampu..ada rezeki lebih kita beli ye..

yang xcited dok memilih sape lagi...my hubby la..mcm nak borong je semua bawa balik kt rmh n pilih...hahaha


Inilah hasilnya...rasanya baju dah xpayah beli...cuma nak add lagi 2-3helai je...(huhuhu..ada hati nak beli lagi' hihihi)
hasil yang beli hari nie..brp psg ntah??xingat dah..hehehe

6-12month

newborn

0-6month
0-6month

yg kuning ni ibu dah lama beli...hjg 2008 sbb time tu keja gn kedai brg baby..xcited sgt nk baby kan..Alhamdulillah kini tercapai

5helai ni je ibu rajin nak snap...buat kenang2an...:)

POPULAR POSTS

Follow Me