Monday, September 7, 2009

# My Baby

Rezeki Bulan Ramadan

Syukur Alhamdulillah..dibulan mulia ini..Tuhan memakbulkan doaku utk bergelar seorg ibu..wpun mcm2 dugaan pahit manis, suka duka aku bersyukur diberi peluang sekali lagi utk merasai nikmat seorang ibu...dah lama nak coretkan kat sini tp sabar dulu sbb blom confem kan...

21hb Aug period aku mcm nak muncul tp xmuncul2 lagi tp dah kuar mcm brownish mcm tu..2 hari gak la..agaknya ini lah yg dikatakan pendarahan implantasi...sabar je lah kan..akmal suh buat UPT..so dengan xbp yakinnya buat la..ermmm..mcm ada 2line..tp line ke2 tu lambat sgt kuar..xnak sonok lagi la

23hb period xmuncul2...ulang UPT..ermmm..masih blur tp agak terang dr yang 1st ri tu...

24hb demam panas plak..gi klinik..sib baik xde apa...ulang UPT..sah..i'm pregnant' huhuhu..
tp xnak sonok lagi..DR ckp masih baru..so kalo bleeding still consider period..DR suh dtg lagi 2 week..

Alhamdulillah...rezeki bulan Ramadan..begitu besarnya Kekuasaan Tuhan yang Maha Esa..

29hb pegi jumpa my gynea..dia ckp baru lagi..so bila scan mmg xnampak pape..cuma rahim ckit menebal..sbb tu la xnampak..xpe..

5hb DR JU Kajang suh gi klinik..biasa la..nak sembang pasal bisnes ubat dia tu..disamping aku pun nak beli ubat dia...jauhnya..sib baik cuti..kesempatan jumpa dia scan lagi sekali...Alhamdulillah dah nampak kantung..dah sah dok dalam rahim...cuma belum nampak baby lagi..xpe..Doa byk2..minta diselamatkan semuanya..AMIN

xdpt nak pastikan brp week tp anggaran DR JU dlm 5-6weeks.

Syukur Alhamdulillah..rezeki xdisangka..wpun masih dlm dok sedeh hari tu cepat je digantikan semula..ada hikmah sebalik semua ni kan..

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me