Monday, September 28, 2009

# My Baby

8week 4days

Syukur Alhamdulillah..Aidilfitri masih lagi terasa..xder gambar kenangan pun..lupa bawa balik kamera kat kg..huhuhu..
thn nie raya pertama kat perlis..raya ke2 dah balik rmh MIL kat Kelantan..so far semua ok..mcm xmeriah raya thn nie..

hari nie dah start keja..bosannnnnnyaaaaaaaaaa...hihihi..nak story pasal check up hari ni..
dlm kul 12.45pm td gi klinik..syukur Alhamdulillah my baby dah ada heart beat..dah nampak kepala dan punggung..cuma belum ada tgn & kaki lagi..apa2 pun Alhamdulillah..

Dr bekalkan folic asid gn duphaston...dia ckp semua ok..amik urine test utk check paras gula + protein..

minggu ni masih lagi ada morning sickness..asyik muntah & loya..xboleh nak mkn..sib baik bukan hari2 mcm ni..

ermm...xtau bila nak gi klinik gov..baru nak survey area dekat2 sini..dah cari dlm tenet paling dekat Kelana Jaya..huhu..

Size baby baru 1.98cm..8w 4d
EDD berubah 1hari je...06/05/2010

No comments:

POPULAR POSTS

Follow Me