Saturday, July 25, 2009

# Kerja

Start Work!!

Khamis (23 Julai) start keja...huh...mcm mls je nak keja..boleh plak Bos kedekut tu pertikaikan MC aku...dah sah2 DR (Hosp Sg Buloh) bagi MC 1week kan..apa lagi nak pertikaikan???bukannya aku sj2 nk MC...aku bagi MC tu dia langsung xtgk..pahtu siap letak tepi sekali gn kertas2 yg berselerak ats meja dia tu..kira ok la tu aku aku amik unpaid leave 6hari...kalo aku amik annual leave mmg dia kena byr full gaji bulan nie..tp sbb dah tau bos yg amatttttttttttttttt kedekut that y aku amik unpaid leave...

mmg dah nekad..my hubby dah agree..mmg nak benti..buat apa nak keja lagi dgn majikan mcm nie..semua nak cut cost..kalo boleh gaji aku dia xnak bayar...huhuhu..dah lama nak benti keja tp memikirkan gaji hubby yg xcukup..tp kali nie mmg nekad la...

xde semangat nak keja..

1 comment:

nieda said...

salam,
teruknyer peel bos mcm tu..better resign jer.
Nida pun akan resign.11 0gos last day nida keje kt shamawar.Pening gak nk cari pengganti. kesian gak kt my bos

POPULAR POSTS

Follow Me